- лабело -дневна крема за лице За почеток на школска сезона: - Најк патики -2 пара фармерки -неколку маички -ранец -нов понежен парфем -чорапки (од кратките) -тренерки
Планирам да *шијам еден црн фустан. Барав по сите продавници и не најдов и ќе го шијам, МОРАМ! Планирам да си купам штикли, ташничка некоја црна малечка и бижутерија.
Фармерки, патики, нов телефон, број на оне, нешто долна облека,ролонче .. бла бла блааа уште многу работи да не набројувам повеќе подобро оти ќе сфатам дека ми недостига многу повеќе па ќе се разочарам од тоа уште колку пари треба да заштедам.
УБАВО палто за во зима ( Убаво со големи букви , оти имам маки со ова и со татко ми кога ќе ми купи за на лов некое палто, кога ќе го пробам како надуена топка изгедам не одам во аљаска по диви свињи ) converse патики ( црни ) нормални џизми за во зима ( исто така напомена : не одам на лов со нив ) пластично големо шише за во ташна црни сандали камена пудра бб крема и кола за мојата идна возачка ( предпоставувам дека нема колата да трае многу време )
Неолку маички,старки,други патики,балетанки,чанта,чанта за на школо.И евентуално ако ми останат пари можеби чизички до глужд и некоја бижутерија
1. патики 2. ташна 3. фармерки 4. хеланки 5. 2 блузички за на есен 6. тренерки памучни 7. Футрола за телефонот
Фармерки, нови Конверс, есенска јакничка или мантил, долга сукња, пижами, неколку кошули, плетено тенко кардиганче, и со душа чекам да си најдам чизми какви што си замислив - не многу високи, на дебела штикла.