Комплет прслуче со танга од Њу јоркер, чизми од Зара, фармерки, чанта од Бершка/Зара убав тевтер за дневни активности (многу ми е поисполнет денот ако прво го испланирам ) И звучи глупаво ама кога и да си пишам тука го купувам тоа што ми е испланирано
Бронзер руменило Комплет долна облека Маркери,Моливи,гуми,листови,прибор Нови чизмички Капут Турпии за нокти
Виолетови хулахопки Бел fluffy џемпер Црна leather суќна Црно палто или капут (не сум одлучила) Црни leather ниски чизми (подготвена да ја дочекам студената зима, се надевам нема да ја има)
Уау што сакам, море што не сакам хахаха, сакам нови чизми едни црни, едни кафеави, и да не заборавам црвени чизми, ама не жар црвени нешто како вишна боја, бордо, сакам бордо капут, сакам бордо со црно шеширче, сакам 3-4 блузи 2-3 ташни нешто од страна долен веш, некоја марама,и ајде да кажам дека доста е. mm:
Тексас кошула и карирана кошула Комплетче гаќички и градник Маска за лице Четка за кармин Маскара Сунѓерче за нанесување пудра Maybelline tattoo сенка за очи.