helanki sivi dolna obleka veet krema za depilacija sampon za regeneriranje na kosata folija za zastina na mobilen cizmi moze i nekoj dzemper
-Книгата ,,Најдоброто од мене"- Николас Спаркс -Catrice камуфлажот -Балеа сув шампон, гелови за туширање, спреј за коса за заштита од топлина и други производи од Дм што успат ќе ми фатат око -Патики -Тренерки -Блузи на долги ракави -Хеланки за вежбање -Рачен часовник Иииии..... Списокот продолжува, жени ко жени, колку и да купуваме, секогаш празен ни се гледа плакарот
Фустанче планирам ама сите некои широки се по продавници... јас тесно сакам.. Сенки за очи Кошулче Кокосово масло за коса Лакче за нокти
Сукњичка! Ми се допадна уште од пред некој ден и сноќа буквално не можев да спијам од мака што не ја купив. Денес е денот Д.
Уф...Одамна си немам нешто купено. Светли фармерки, искинати, исклучиво со еластин за да ми бидат слеани за телото, а да ми го собере мојот buble buth во нив со средно седло ни многу високо ни многу ниско.Уште да најдам вакви... Лореал Трипл актив крема за лице, Менхетан антибактериска бб крема и кармини, сјаеви и сенки од Nude колекцијата на Есенс.Па може и нешто друго ќе ми фате око од Есенс. Флормар двобојно руменило p115, праска боја руменило плус бронзер, прекрасно е. А, да и кокосово масло ќе заборавев, при крај ми е веќе.
Па планирам да си купам ново палто,пегла за коса,лабело за усни,темно црвен кармин,патики,блуза...за сега доволно е
Мантилче Црни и тегет фармерки Кафеави чизмички до глужд Кафеава ташна Балетанки (ако ги имаат донесено)
-Кремасти чизми до глужд -Цигла боја чизмички до глужд со висока потпетица (се заљубив во едни) -Неколку пара интересни хулахопки -Црна тесна сукња, а моте и во А форма (кратка) -Бела кошула -Кремасти и сиви офис панталони -Неколку каиши (е ич немам каиши, само два) -Сина кошула -Кремасто сако, а сакам и црвено и бело и цигла боја и тегет и у сите бои сакам сако! -Црна чанта голема и една малечка со долга рачка за искачање -Треба да се подновам и со ацесорис, ланчиња, обетки и слично, па и еден саат во Котон ми фати око Ми треба една убава платичка за да си купам се