Течна пудра од римел Крема или млеко за тело сеедно пошто се живо е при крај Блузе некое како за пролет Патики Кармин месо боја и рол он парфемот од авон кој веќе е на пат скромно нели?
Бело тенко џемперче така малце пократко.Напред се врзува.Го бендисав, во понеделник ќе си го купам. Сребрен прстен со тиркиз. Мејбелин Колосал маскара-жолтата, класичната.Долго време се мислев и изборот падна на неа.Проверена и сигурна варијанта дека ќе изгледам убаво и од апект на должина и на волумен, а оваа маскара никогаш ме нема изневерено.Секогаш и се навраќам.Ми скисна веќе да експериментирам и искрено и не сум во некоја положба. Менхетан бб крема антибактериска.Да, да, по сто и први пат пишувам дека ќе ја купам, а никако да ја купам.Што да правам никако не доаѓа ред до неа ама овој пат ми е приоритет. Лосион од Гош.
Planirav edno paltence(ako ne planira majkami da mi go akni od gla),patiki i nekoja proletna bluza...
Maybelline color drama - молив за усни , Гарние регенератор за коса , Golden rose matte - кармин, маскара , Афродита - гел за капење и млеко за тело , Young Derm - тоник за лице , молививи за усни,фарба за коса , влошки.