Сум си направила еден мини список (иако само го дополнувам). Решена сум до јули да ги имам работите,а како ни самата незнам. -депилатор -бикини нови -апостолки црни веројатно -балетанки црни (барем едни) -рамбовка црна -долен веш (неколку пара) -пижами летни (какви што ги сакам) -хеланки црни до под/над колена гарант има уште работи што ќе ми текнат...
Списокот е долг и огромен.Не ми е за сега,за крај на летово: -Неколку пара фармерки. -Неколку пара маици. -Неколку пара блузи. -Градник. -Есенска јакна. -Патики. -Паричник. -Четка за коса. -Козметика.... Почнав да си штедам пари и до сега имам 1100.До крајот на август ке соберам за се,а и татко ми тогаш ке ми даде да се подновам.Тетка ми рече дека ке ми даде пари за да си купам фустан и балетанки за полуматура,ако што ја знам тетка ми воопшто не е скржава,а и богата,рече ке ми даде неколку ијадарки.Златна тетка.Ке гледам да си купам што поефтин фустан,за неколку ијадарки да ми останат..
Утре планирам еден огроомен шопинг.Барем една таква добра терапија ми е потребна. Од патики,балетанки,римјанки,апостолки,штикли,блузички,панталончиња,фустанчиња,бикини,и незнам уште што...што ќе видам и ќе ми фати око има да си земам.
Најпрво, да се докомплетирам за полуматурата 1. Плик или ташничка 2.Обетчиња Потоа , ЛЕТОО 1.Обични апостолки 2.Сандалки 3.Куси пантолончиња 4.Купаќи , со рески 5.Исцело пантолонки со блуска 6.Многу, многууу ,многууу материјал за да си шијам дома со стрина ми фустанчиња
Најпрво некои убави балетанки Потоа списокот не е мал ама еве некои работи што се поважни : - Кратки панталончиња - Маички летни - Купаќи - Панталони - Наќит ...
Бикини и тоа баш такви какви што замислувам. Ако не најдам такви, воопшто нема да купам нови. Ќе ги користам старите. Затоа, морам да најдам. Потоа, убави летни сандали во кои ќе можам да се заљубам.
За полуматурата уште не сум докомплетирана Сандалки си купив и наместо материјал на фустанчиња си купив веќе годово фустанче И исцело пантолонките со блуска се на пат (од Лондон стигнуваат затоа )
Ма како сум нервозна во последно, башка и платата каснеше има да се релаксирам и цела плата до денар да ја истрошам на се што ќе ми се присака! И минусот ќе го истрошам Ете така упм