секој ден ми е организиран, и речиси сите обврски можам да ги направам, па и да не стигнам нешто да направам, не е толкав проблем за мене. Инаку 3 дена по ред NISTO не ми се правеше, па само губев време, ама денес морам да се фатам за работа. -.-
Денеска ќе си учам поради огромниот број на материјал за понеделник, ќе се искапам ќе средам бирото и ќе си излезам малку со срцето одамна не сме се виделе.
Да учам сериозно и професионално и да не се уклучувам на фемина на секои 5 мин. Тоа би требало позитивно да ми влијае на мојата лабава и нестабилна концентрација која се губи на моменти.
Додека сите учат за викендо јас обратно правам Јас од понеделник до петок се здробувам учејки а сабота и недела се релаксирам За денес планирам да одам на фризер и да си ја средам косата И да одам на козметичар да се исчупам и после ќе снимам ЦД со вежби и ќе вежбам А и заборавив ќе си го средам дневнкот
да си поседам на фемина уште малку да ја раскренам собата да почнам со решавање милион задачи додека гледам/слушам идол
Ќе учам. Ќе учам. Ќе учам. Уште малку ќе учам. И ќе спијам. И тогаш ќе се разбудам и ќе учам. Крај му нема...
Денес планирав ништо да не планирам,барем денес .Се оставив спонтано да се дешава. И дојдов до заклучок дека спонтано заспав на тастатура. Е , нема веќе вака.Нема спомени од спиење ни на кревет,ни пред компјутер. За вечер имам планови.Купив квалитетно бело вино и лосос ,ќе правам романтична вечера со саканиот. После тоа ќе се сакаме
Планирам да се изнагледам серии и да ги изгледам сите епизоди што ги пропуштив поради учење. Ништо друго не правам ќе си одмарам! и да ќе коментирам по форумов
Денес после работа планирам да одам да си купам неки балетанки...сакам да тркна до трафик во кисела вода зш имаат поевтинки па да успеам 2 пара да земам Потоа може на кафенце со дечко ми
Досега се што испланирав-реализирав Останаа само секојдневни вечерни ритуали „мои и на сопругот“ хахаха,и проектот за во понеделникот.Ама ноќта е долга ,а јас вреднаааа.
Да завршам по дома 2-3 работи, да се истуширам и одам кај братучетка ми, на пржени компирчиња и тенис. А учењето, од понеделник
Па да ручам, да се искапам, да дремем на нет и да си пијам кафе со мамичка во меѓувреме и вечер да си излезам со дечко ми и да одиме кај едни другари малце на кафенце (пак кафе ц ц ц) и то