Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што планирате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lavica23, 16 февруари 2010.

1. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Да се уништам :tmi: ама затоа од утре ќе бидам ко нова,за некои луѓе не вреди да се замараш :!:

На LoveIsAllAround му/ѝ се допаѓа ова.
  2. pepelashka.20

pepelashka.20 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2011
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    18
    Да одам кај другарка ми на кафе, да читам книга и вечерта сигурно ќе излезам негде.

3. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    2.804
    Допаѓања:
    39.508
    ке идам да го посетам деЧкоми неколку дена :lol: :lol: :lol:

4. BubeFeminka

BubeFeminka Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    70
    денес ќе одам да и помогнам на една другарка да сервира за името на нејзиниот сопруг :D :D :D денес ќе бидам вреднааааа :rofl: :rofl: :rofl: :lol: :lol: :lol:

5. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Денес ништо посебно да си читам книга да си седам на фб и фемина и да јадам :D :D

6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Планирам кога ќе станам од овде да учам :geek: , потоа можеби да одам на ручек, а вечерта на работа :toivo:

7. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    2.804
    Допаѓања:
    39.508
    Да руЧкам со љубовЧeто а после ке идеме покрај езерото и ке Читаме книга Колку прекрасноо :D

8. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Да спијам, учам, одам на театар. :)

9. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Today I don't feel like doing anything :) Планирам да одмарам :)

10. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    денес планирам најмногу да спијам,денес сум слободна значи не работам,цела ноќ јас ја поминав на нет е сега ке си дојде либето од работа (вреден тој на мајка) едно добро кафе ке му ја тркнам до пошта да купам тикет со код за да имам на ставето пари за спорска пишам утакмиците на тикетот и бум во кревет не планирам да станам порано од 15ч....таман кога ке станам да видам дали сум добитна,па да замесам тесто овој мојот дечко преку три дена се пица сака за ручек :)

11. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.452
    Денес очекував интересен ден,испадна поинтересен од очекуваното,иако беа само вообичаени настани.
    Ме разбуди другарками рано,се спремив за прв пат за неверојатни 40 минути,и отидовме да го фаќаме последното сонце на ул Македонија.Се бизнисмени и бизнисменки околу нас и ние :D Фино се расонивме,па продолживме на доручече.Оттаму продолживме на факултет кај мене,да земам некои материјали,и со најголема брзина си отидовме :D Каде каде,и завршивме на 2то кафе на Ленинова,ус пат да скршиме некое срце,и успеавме :!: :D Се разделивме за ручек,отидов кај бабами на ручек,а оттаму во теретана да исфрлам некој грам.Се вратив,средив и отидов на чај.Сега сум спремна за спиење.

12. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Денес си се наспав ма се преспав дојде другарка ми си шпиевме кафе некако имав некое убаво чувство ама одеднаш ми се игуби инаку до вечер си планирам да излезам и обавезно да си уплатам лотоооо тоа ми е најголемиот план за до вечер :lol: :lol: :lol: а вие феминки навивајте да ми падне лотото менеееее!!!!

13. DeadMary

DeadMary Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    53
    Сабајлево ми дојде и мене другарка ми и си гледавме концерт од Здравко Чолич си се посмејвме...а за денеска планирам да пишувам домашна и да научам по нешто, но можи и да излезам надвор.

14. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    Денес се наспав убаво, доручкував и ја чистев собата. :P
    Сега планирам да слушам музика и максимално да се одморам. :angel:

15. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Да учам и учам...
    Ама затоа вечер ќе се почастам со жежок туш, чоколадо, ладно млеко и убав филм под ќебенце :)

16. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    501
    Си го испланирав денов да си го посветам себеси и на никој друг. Си се тинтрам цел ден. Нокти, третмани на коса, маски на лице, депилација, следува и топла бања...Музика трешти, а јас беснеам како да сум Dancing Queen. ;)
    А вечер на репертоар е традиционалната, месечна кафанска дружба.

17. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Денес со другарка ми отидовме во една продавничка каде што има најубави шминки и бижутерија и каде има и проклетство фрлено- кој ке влезе обавезно нешто да купи. Но за прв пат јас одолеав :doh: . Си купи таа што и требаше, јас и правев друштво и потоа отидовме на кафенце во омилениот кафич (каде што воедно работи дечко ми). Си седевме така цели 2 саата и си отидовме дома. Се најадов и отидов кај баба ми. Сега се вракам и планирам да изгледам еден филм и попосле да влезам под туш и полека полека да се спремам за излегување. Убав ден овој. :)

18. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Денес планирам после работа во16ч да одам за Скопје да шетам по продавници и да си купам чизми.Немам многу за трошок ама морам да си купам нозете ми се премрзнати.Да се јавам на фризерката да закажам на време да не чекам последниот ден пред нова година оти ке има гужва.Сакам и за депилација да закажам.

19. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    да учам и да исчистам пред Бадник, нема смисла, ќе намине некој. [​IMG]

20. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на: