Денес планирам да ја потсоберам собата, да и удрам мала шминка. Редење на плакарите, прашинка темелна, па ако сум расположена и прозорите, ама да се стемни, да не ме гледаат зошто е секогаш фрекфентно кај мене. Ќе си легнам порано, утре ме чека мини шопинг.
Најпрво планирам да станам од креветов, и да оставам компјутерчето, па да удрам туш. Да заличам на човек, па да одам на депилација, фамилијарен ручек, да поминам докај една другарка, и вечер по непишаниов список следи време за посилната моја страна.
Да суредувам низ соба , да учам , учам , учам , па неделен ручек со фамилијата , па пак да учам , учам , учам , па да направам пауза да излезам или некој да ми дојди да сменам мисли , па пак да учам , и за крај еден туш за освежување и в кревет
Денес планирам да си одредам здрав начин на исхрана до кој ќе се придржувам (не само денес ), па да гледам серија, да излезам со дечко ми и на крај да пијам кафе со другарка ми, а евентуално ако ми остани време вечер да поучам, ама сега за сега тоа не ми е во план
Бидејќи денес времето е прекрасно планирам убаво и максимално да го искористам денов. Да излезам на кафе, да прошетам и да уживам во прекрасново
Четврток после мачнава пракса секогаш ми е исто испланиран. Си купувам благо, и се шо ми се јаде и пие , облекувам пижами, фаќам книгата и читам додека не ми се приспие, после спијам, и максимално уЏивам. Па заслужив, после ваква негативна енергија од сабајле. Еднаш човеков не се насмеа, смеалчето му кукнало изгледа...
Денес планирам буквално да влезам во лекцииве по статистика и тие двометарски формули да ги научам да ги рецитирам ко прваче и утре да си ги израмнам сметките со професорката
Планирам да ги сликам и ставам на продажба сите работи кои ми останале дома а не се користат на моја гардероба...