Денеска планирав ногу работи..и пола ги остварив сеа ми остана уште да ве читкам малку вас,да дочитам Хари Потер и да поучам малку и после да си легнам
Па поручеква планирам прво да одам да си го видам брачед ми, потоа кај една другарка на вежбање математика и кафенце и вечерва да си ја измијам косицава....и тоа
Денес планирав да ја купам книгата и да читнам нешто, ама уште ја нема во кижарниците па ништо од планот, но затоа еве ме на форумов.
Планирам да усисувам, да одам до продавница, и да си правам нешто благо за јадење, имам замрзнати вишни ама немам идеја што со нив
Планирав многу работи.На пример кафе со другарка ми и преговори за свадбата(нејзина)Ама само што седнав ме надвладеа температурата,па ги одложивме.Сега планирам да ве прочитам и да си легнам. :geek:
Ќе си легнам сабајле да отспијам два саати, па ќе одам по болниците, па на факултет, па ќе отспијам некој саат, па ќе излезам може малку вечерта ако сум расположена...
Za utre si planiram da idam na zabar :mrgreen: sto mnogu mrazam,potoa popladneto sum na kurs,pa vecerta treba da si se vidam so deckoto (na ova posebno se raduvam) i taka a sega uste malku planiram da si legnam da spijam
Пошто веќе е денес да си пишам Од сабајле ќе одам во куповина да си купам нешто набрзинка за вечерта, бидејќи ни рекоа дека мора да бидеме најубави и да светиме и не знам што, и вечерта на прослава со колегите ми драги од фирмата. Ух едвај чекам да се опуштам малку
Планирам да поминам едно опуштено попладне. Вечер ќе си излезам со другарките на кафе, а после малце рОк
Да учам замислете и ме пукаат кризи многу ми е тешко :twisted: лелееј колку ги мразам цигарите own: own:
Денес до три на работа и после на спиење Вечерта на роденден во 69 ваљда,ама ќе се подразмислам дали да одам...
Денес планирам да учам нешто, да идам со друшките на кафица попладне да се испукаме со муабет,да посликам малку и да ја дочитам Хари Потер ако имам време и така
Оваа вечер нетов пред мене, феминава и ју туб ми се доволни, а може и нешто патем ќе фрлам мерак, еден куп грицки наоколу, собна температура и мобилниот ќе го исклучам сега да не ми излези нешто неплански.