denes na rabota kako i obicno, ne planiram da gotvam nitu da jadam... planirame so maz mi da jademe nadvor... pa ke vidime sto planira,. bidejki toj e inicijator a i organizator...
Денешниов ден не ми беше испланиран .А јас си го поминав многу убаво .Кога се рашетав низ градов па не забелжав дека долго сум забегала .
Следно планирам уште една тура лак да им удрам на ноктиве, да си се скоцкам и да излезам и да си поминам најубаво
Башка денов пренатрупан со обврски и не направив ништо посебно за мој кејф.Затоа пак,сега си дремкам тука си пијам фанта онака за освежувачка и после кога ке му ја седнам да учкам охохо.Ајде да дојде викенд побрзо !
Не планирам ништо денес. Гревота е вакви убави,празнични и неработни денови да ги упропаситш со било какво планирање. I`ll go with the flow ,само опуштено и што сака нека биде..
Од 8 сум на промоција на книга на мојот драг професор. Ќе се запиеме и запееме, а после тоа одам кај љубовта на гости. Може и ќе си останам кај него на преспивање, и утредента заедно на факс. Планирам многу да ги гушкам сите што ги сакам, ете тоа.
планирам да почнам да ги средувам матријаливе за учење со време, а за вечер ако испадне некое шетање ок...ако не за задутре ќе останат повеќе финансии за журка
За денес ми беше планирано да шетнам низ населба но некако ме фаќа мрза и дува некое ветерче а може и да заврне па ако почне да врне ќе одам ако не ќе си седам дома ќе си се нервирам ќе си чекам да дојде вторник/среда и така
Планирам да го испијам кафето со вас девојки, па ќе одам до продавница. За вечер планирам филмче и пуканки, а пред тоа малку да си ја средам собава