Денес полека полека ќе почнам да си се спремам,и обавезно морам денес да го зафркавам брат ми ..имам во план вечер да прошетам низ населба со една другарка ама ако е дома .. и толку
Со другарка до град , да се видиме убаво .. одамна не сме се виделе . Па со дечкото до град да си се шеткаме
Хмм денес планирам да одам до тинекс да си купам намирници за диетата, да читам книга, и вечер да се видам со другарка ми !!
ПУно планови .....Сеа да фанам да подраздигнам нешто по собата , па да одтидам малку накај една комшивка малку на и па после и кај другата комшика да не ми се луте оти обавезно штрајкуват кога одам кај едната а кај другата не , потоа мали планови за разубавување и краен план малку на свирка на Шајн па на диско
Попладне планирам да одам до кај една другарка, а вечер планирам да излезам со друга другарка која ќе се врати од одмор.
Од денес си планирам да почнам да си ги спремам алиштата и таман до задутре да бидат спремни и задутре само да тргнам
Денес планирам да седам дома до кај 17 часот и после да одам на депилација,па да прошетам малку,да се вратам и да се облечам купачи,па на ноќно капењееееее
ех, уште планови да имав. Си седам , се ладам, не милсам на ништо. Ако излезе нешто супер, ако не, ќе си чекам до вечер, да зајде сонцево, па да излезам надвор како човек. Пред 6 ништо не правам, така да ако некоја од вас има идеја, отворена сум за предлози