Денес почнувам да го правам списокот за потребните нешта за дочекот на нова год. 1.Во што ке патувам-тренерки 2.Првата вечер што ке облечам -накит и сл. 3.Втората вечер што ке облечам-и двете вечери има организирана забава. 4.Лична хигиена 5.Веш најбитно морам да сум екстра за мојот златен да посака од кревет да не стане. 6.Утре зкажав рано сабајле фризер-планирам лежарна фризура едноставна. 7.Да пазарам нешто за по пат грицки,сокче,а може некое жестоко пијалаче за загревање. Денешниот ден во овој момент си го испланирав ке бидам во трк со времето но во добро расположение се ке завршам.
Планирам да се фарбам-и тоа сама ќе морам да си купам нова пудра, да се дотерам и на date! И после да се видам и слушнам со другарките да има кажам што-како било
Не планирам ништо зошто никогаш не ми испаѓа по планот. Единствено што знам дека ќе се исполни, а планирно е, е часот по странски јазик.
Мислев да идам на коледе и си легнав рано и во 1:30 ме разбудија дека нема да идеме После одам кај другарка ми да глеаме филм па кај баба ми за Бадник па се надевам ќе ми се падне паричката.
Планирам да уживам во домашната атмосфера, да се дремам на фемина, да си ги дочекам најавените гости и да си ја понудам душичката со прекрасните јадења што мамичка ги спрема! Заначи си планирам еден опуштен празничен ден!
Еве,планирам да станам од фемина за скоро време.. Сепак,за факултетот се работи! Планирам да учам цел ден. Не планирам да излегувам никаде. И планирам планот дека ќе ми се оствари.
Обично од вечер си го планирам наредниот ден Она што ми беше во преден план денес го остварив бев до Ценатар да си купам некои работи, па по пладне кафе со другарките и вечер на свирка
Да си поспијам повеќе од вообичаено. - Done. Да се избањам, средам, и уживам. -Done. Кафе и трач со срцките, цел ден. -Done. Средување на облеката. - Ќе биде. И вечер, излегување и супер помин. - Не сторено, ќе биде и ова.