Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што планирате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lavica23, 16 февруари 2010.

1. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Сега да одам во школо за пола саат.
    И после на рооооденден. :party: :dance:

2. kejsi

kejsi Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    36
    Сега го пијам моето утринско кафе.После ќе јадам ..и следува делот каде ќе си правам модна ревија во мојата соба со гласна музика.Ревијата ете така ќе си ја направам со ќеиф ,ќе се испразнам малку ,оти сум БЕСНА :envy: ,а и ќе одлучам што ќе носам вечер во град... :rock:

3. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    Освен секојдневното одење на работа планирам и да се видам со другарките,да пијам кафе со нив и да се научам некој нов трач! :lol:

4. Biggie

Biggie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    62
    Бидејќи денешниов ден веќе помина, ќе си кажам утре што планирам :D . Најпрво на училеште, малку одмор, на англиски, па ќе се спремам за во петок (толку многу работа има :sweat: ) и на крај ќе се одморам, фемина, филмови ... и кревет! :D

5. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    еден добар туш па средување на коса се наштикљосувам хиххи и правац на кафе со една пријателка ;)

6. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    821
    Да си го дигнам конечно мрзливиот задник од пред компјутер и одам до супермаркетот да купам се што ми фали и само си го додавам на листот, но не и купувам. :^) Потоа ќе си правам домашен третман за разубавување :D или во превод ќе си шлакам секакви чуда на главата и лицето ;) . За вечер си спремам филмче по препорака на една феминка (Dead silence). Импресии за филмчето - утре ;)

7. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Само што стигнав од работа, се наручав па сега имам во план депилација на раце, нозе, веги еден добар маникир на раце, маска за лице па ќе си дојди маж ми и се надевам дека добро ќе го испалнира викендов ;) -Денес ми е денот само за мојата убавина :D :D

8. meredith

meredith Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    363
    Допаѓања:
    78
    Денес планирам , да учам за во понеделник и во недела да си бидам слободна :) :)
    може попладне на едно кафе да идам :D

9. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.225
    Допаѓања:
    48.050
    Да се излежавам :rofl:

10. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Ручам па се паркирам пред ТВ фудбал јака утакмица има иако имам премногу за учење :D после под туш па пак учење па кафенце ...... :D

11. Zaspana

Zaspana Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    13
    Уф денес планирам мн работи па се надевам дека се ќе направам....ама овој интернетов малку ме спречува ама сепак се надевам дека ќе си ги извршам сите работи што ги имам испланирано...
    Иначе планирам да чистам по дома, па да одам на кафе со пријателите, па да учам, си зедов некоја книга да ја прочитам барем до половина, да отидам до кај братучетка ми и така...можеби уште нешто ама не ми текнува ..за сега ова хехеххе :D :D :D

12. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    4.776
    Денес ми е слободен ден.
    Планирав да го искористам со чистење на собата,да се средам себеси,да читнам нешто ( тоа за на крај го оставам).Вечерва би требало да дојде другарка ми да гледаме филм.
    Незнам ни самата колку филмови изгледав овој викенд. :?:

13. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Ништо посебно :D Ќе одам на школо за саат време и ќе дремам до 7 |-)

14. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Денеска му е роденден на мажулето мое, па така планирам после работа да му купам поклон и дома торта да му направам :inlove:

15. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Па... планирам да се искапам, нели чиста Дана да бидам.
    Па куферот да го средам и за утре да ми останат само некои ситници.
    Потоа планирам да одам кај Систерот, да се видиме пред да заминам и да ми удри едно гледање на кафе и да се посмееме со Мравчето, се разбира.
    За крај, планирам садовите да ги измијам и да го оставам станов во совршена перфекција се‘ до недела, кога повторно ќе се фрлам на негово малтретирање :D

16. bebus-sk

bebus-sk Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Денес планирам да си го сменам животот..:)) Да одам да тренирам во Металург ракомет,затоа што овде изгубив и желба за ракомет и бев премногу повредена!!...Среќна сум што денес ќе почнам со првиот тренинг во Металууууург!!! Ве сакам многу<3

17. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.242
    Допаѓања:
    6.713
    Да се изнаодморам максимално овде на фемина и во кревет со големо кесе пуканки да гледам филм бидејќи ке ми треба таа сила . В понеделник ќе патувам 2 дена до Прага :) едвај чекам :)

18. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Планирам едно туширање прво и после пуканките,филмчето,перницата и уживанција :rofl:

19. kelly.r

kelly.r Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    735
    Допаѓања:
    493
    не знам зашто ама добив желба за учење :D
    така да додека не поминала да фатам книга па има време до вечер може ке прошетам некаде :)

20. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    Да си ги видам
    пи*ињата (така си се викаме)
    да си ги изгушкам силно и да им надокнадам за двеве недели што ме немаше меѓу живите, колоквиумска недела.
    Е, после кафето, доаѓам дома и ќе спијам до недела, ќе го преспијам цел викенд!