Прво сакав да напишам здравје, како прв избор. Но кога подразмислив малку, сепак бирам среќа. Ако немаш среќа во животот, од еден куп болести можеш да заболиш, сешто да ти се случи. Потоа би избрала здравје и пари. Неможам што каде да ставам. Со пари можеш да оздравиш, можеш малку барем да се спасиш. На 3 место се моите сакани, за нив се би направила. Потоа, незнам другиве како да ги подредам, не ми се важни многу. Спојлер Не сакам да помислите дека сум себична, само сум искрена.
Најпрво би избрала здравје најбитно е да е човек здрав ако сум здрава се друго ќе си дојде само по себе тогаш ќе можам да работам да стварам за себе и моите блиски ќе спечалам ќе си посветам време на себе,потоа моите сакани без нив ништо не правам,па среќа ако имам добра среќа ќе имам и пари и убава работа и се останато.
Здравје,моите сакани и срека. Пари се печалат,добро тело со вежбање се добива.... Здравје на прво место,ако имам здравје се ке постигнам со малку срека во животот!!!
најпрво здравје...ако си здрав ќе бидеш со своите најсакани и ќе бидеш среќен,ќе си посветуваш време додека за себе за да имаш добро тело
среќа, таа обединува се во едно, ако имаш среќа можеш и со минимален труд да имаш пари, љубов, многу работи
... .....среќа..... ... ....здравје...... .... ..љубов......... ... ...моите деца....... .. ...пари.......
Најмногу ми значи здравјето,ако имаш здравје другото се по свое ќе си дојде на ред.А најмалку,хмм,па парите