Здравје-го ценам многу повеќе од кога почнаа да ми се случуваат некои работи,моите сакани-луѓето кои највеќе ги сакам и без кои неможам,кои ме исполнуваат и поддржуваат,среќа-во повеќе ситуации се покажала како доста потребна
ама каде е тука љубовта зошто сте ја заборавиле,кога ја има нејзе тогаш си и срекен и вреден односно работиш мн.подобро и се си доага со ред,многупати ни се случило верувам на сите да посакуваме нешто да си го купиме ама откако ке го имаме нештото некако ни станува сеедно и не не исполнува онака како што сме си замислувале,така да за мене најважна е љубовта,па здравјето кое е рака подрака со среката и така само се живее
1. здравје 2.ноите сакани 3.младост 4.среќа 5.пари 6.работа која ја посакувам 7.добро тело здравје нормално најбитно нешто ...ако немаш здравје џабе се!....моите сакни мн нормалоно без нив живото не би бил живот!младост сакам вечна младост нескам никогаш да умрам али нема такво нешто ај додека остарам може ке смислат нешто аххахах.....среќа исто така е мн битна во живот тие што имат среќа полесно поминуват во живото...нормално ако немаш пари за пристое жиовт исто тоа не е тоа....работа која ја посакува и не ми е мн битна битно ми е добро да заработувам...а за добро тело го имам нека ме служи како досега ке бидам задоволна може уште некое килце хехехе
Здравје и моите сакани.Ако имам здравје ке имам и пари и малдост и срека а и добро тело.Моите сакани затоа што животот неможам да си го замислам без нив,со еден збор тие се смислата на моето постоење.
Без размислување,веднаш би рекла Здравје бидејќи без него ништо од друго наведените не вреди,а кога си здрав со малку труд и среќа можеш да ги придобиеш останатие горенаведени опции
1. Здравје, ако не си здрав што друго ти е потребно 2.среќа 3.вашите сакани 4.пари 5,работата што ја посакувате 6. младост добро тело не ми треба
токму така...само кога човек е болен дознава дека ништо не му е поважно од здравјето.... а кога го имаме мислиме дека не ни е примарна потреба ...
Здравјето би го одбрала како нешто највредно овдека. Додека парите мислам дека и немора да ги имаш, можеш да заработиш колку да имаш за добар живот.
Не можам да се одлучам помеѓу здравје и саканите лица, и двете ми се многу важни А најмалку важни ми се младоста и посакуваната работа.
1. саканите 2. здравје 3. среќа 4. младост 5. добро тело 6. пари 7. работа која ја посакувам Само тие што ги сакам да ми се живи и здрави, тогаш и јас би цутела од здравје, би била најсреќна на свет, би останала млада со нив околу мене, може и телото да си го одржам а парите и работата ке ги ставам на крај, зашто со нив живот не се купува.
Најпрво здравје за мене и моите најмили, па работа која ја посакувам. Аналогно на тоа би имала пари и добро тело и кога сето тоа се собере имам среќа...Единствено младоста не е толку битна, сите ние мора некогаш да остареме и не можеме да одиме против природата