Би одбрала се,но по овој редослед 1.вашите сакани 2.здравје 3.среќа 4.работа која ја посакувате 5.младост 6.добро тело 7.пари
ЗДРАВЈЕ,СРЕКА И МОИТЕ САКАНИ!!!Со овие 2 рботи кои за мене се најважни ќе можам да постигнам се друго останато
Првенствено среќа, се изјаснив и во една друга тема зошто, но повторно ќе кажам. Сметам дека ако имаш среќа имаш буквално се`, значи имаш здравје, имаш добра работа итн. итн, сите работи кои што ги имавте набројано. Најважен фактор во животот, според мене, така да дефинитивно, на прво место ми е среќата.
Најбитно е според мене ЗДРАВЈЕТО... Што ти вредат сите овие работи ако немаш здравје !! So I put it on the first place Потоа премногу ми се битни моите сакани како и среќата !!... Потоа работа која ја сакам, пари и слично ...Како и да е без здравје, среќа & луѓе кои ги сакаш, нема иднина...
Јас би ги подредила вака: 1. здравје 2. моите сакани 3.пари...од тука следи: 4.работа која ја посакувам 5. добро тело(со пари пластична операција) 6.младост(исто така пластична ) 7. среќа (Во денешно време и среќата со пари се купува )
Здравје Среќа Моите сакани Добро тело Работа која ја посакувам од кои се добиваат Пари! И без саканиот-среќна сум, и без пари (моментално невработена) среќна сум, штом моите најблиски се добро, и штом сум здрава и млада, сеуште имам можност да заработам пари. The best things in life are Free... !!
1.здравје-зошто ако го немам, џабе ке имам се друго 2.мојата фамилија 3.работата која ја сакам (се надевам нема да ја изгубам) 4.мојот сакан со кој сакам (заедно) покрајнего да остарам 5. добро тело-па и немора-идеална(нормална)тежина-да ме собира во она што го имам во плакарот 6.а доколку го имам сето ова верувај ми ЈАС СУМ НАЈБОГАТАТА И НАЈСРЕЌНАТА ЛИЧНОСТ НА ЗЕМЈАТА
Здравје Искрена љубов( онаа која ја имам сега да продолжи и понатаму, и да трае засекогаш ) И многуу многу пари , еден поголем дел од среќата ја чинат парите
6,7 -здравје и мојата фамилија. Ги сакам и другите сите,но без здравје -не чини животот. А најмалку би одбрала подобро тело-поарно пари него добро тело-и сега си го имам,ама и да не го имам ќе поработам на него