1.Здравје 2.Саканиот 3.Среќа 4.работа која ја сакам 5.пари 6.младост 7.добро тело (за последниве две и не се замарам толку толку)
1. Здравје, без него ништо не правиме. 2. Саканите, ужасно е човек да е сам на светот, без никого. 3. Среќа, никогаш доволно од неа. 4. Работата, од љубов не се живее. 5. Младоста, се е полесно кога си млад. 6. Добро тело, битно но не сосема. Не е се во изгледот.
1.Моите сакани (родители (особено татко ми ) , брат/сестра, поблиски роднини) Поради тоа што за мене другите наведени работи не ме засегаат ако ги немам покрај мене моите сакани. Тие ми даваат подршка и со нив ми е полесно да ги пребродам тешките моменти. 2.Работа што ја посакувам - Оваа е поврзана со првата. Може да е подбра здраствена состојба на татко ми. 3.Здравје 4.Среќа 5.Пари 6.Добро тело 7.Младост- Е оваа работа сеуште ја имам
Не гледам зошто некој од тука би избрал едно нешто од понудениве предлози и притоа да има коментар - најмалку посакувана .... 1. Среќа - без неа ништо не бива ... 2. Здравје 3. Работа која ја посакувате И другото се ќе си дојде само по себе .... А за младоста би кажала дека е непромислено да се посакува .. Треба човек да знае да се носи со годините и секој период од животот ќе му биде убав ... Посакување на вечна младост е бесцелно
1.Среќа - да се радувам на секој изминат миг и на секој што допрва треба да дојде 2.Младост - по можност вечна 3.Моите сакани - секогаш да бидат покрај мене 4.Здравје - да ме служи цел живот исто толку добро како и досега 5.Добро тело - да не се издеформирам ни после бременоста 6.Работа која ја посакувам - ако работам нешто што не го сакам ,бадијала 7.Пари - се живее и со помалку ,не ми значат ништо особено
1. Саканите 2. Здравје 3. Пари 4. Работа каква што посакувам 5. Младост 5. Среќа - која впрочем сами ја уништуваме и градиме во зависност од нашиот карактер
Реално од здравјето се почнува..потоа се надоврзуваат среќата,младоста и нашите сакани,останатите точки и не се до толку важни.
Прво би избрала здравје. Бидејќи без здравје што ќе ми е се останато. Потоа Среќа! Моите сакани. Работа која ја посакувам. Пари. Младост. Добро тело. (Доброто тело ќе го добијам де, со пари и здравје чуда се прават )
Би одбрала здравје и да ги имам покрај мене моите сакани, ако ги имам овие две работи се ќе постигнам.Ако не сум здрава што ќе ми е младост, пари,... а исто и ако ги немам моите сакани за да ме подржат во тоа што сакам да успеам
1. моите сакани 2. здравје 3. среќа 4. работа која ја посакувам 5. пари 6. младост 7. добро тело Спојлер без моите сакани, што вреди животот?
епа вака: 1.среќа 2.моите сакани 3.здравје 4.работа која ја посакувате 5.пари 6.младост 7.добро тело иако некој се поврзани меѓу себе: сигурно сама нема да бидам среќна - ми требаат моите сакани среќна може да бидам само ако сум здрава работата ќе си ја сакам ако е добро платена - нема да рмбам за џабе со пари во денешно време може да се биде и млад и со добро тело
1.Здравје нормално 2.моите сакани 3.Среќа 4.младост....другите не ми требаат ,за работа ке си најдам со среќата