Разговарав со една другарка и ми вели... „Еј срцка синоќа се мував со еден дечко од дискотека отидовме право кај него у стан и топ си поминавме, цела вечер бев со него“... ( спиеле заедно ) , а има дечко. Под мување јас подразбирам секс/бакнеж без обавези... Се бакнувате, се сексате една вечер и чао пријатно.
Мување според мене е излегување со некој без обврски. Може да трае ден/два но и месеци.. Нешто како слободна врска, без чуства, само за задоволство
Бакнување со некој на ден/два/три. Повеќе-не. Многу мразам само мување,подобро врска одколу така без чувства,без обврски. Мувањето ти е колку меракот да ти помине,да си го исполниш времето и така
Мување: па според мене да излезш со некој дали еднаш или повеќе пати зависи и да се излапаш едно убаво(хаха) а да немаш никаква обврска кон него.. а и секако тоа да биде скришно.
Слатко задоволство Уживаш без да мислиш дали те сака,дали те изневерува,дали му се допаѓаш. Мора малце,посебно меѓу две врски,ништо лошо ако си се почастиш,но не со секој кој ќе ти дојде при рака и при нога
Едно не ми е јасно... Колку долго можиш да се муваш со некој? Веќе кога значи дека време е да се пројде во врска и слично?
Мување, според мене е да си со некого за секс, милување, лижење, лапање, ама без обврски. А, за Кривопаланчани, мување е кога се врткаш и шеташ те ваму, те таму, ко на пример од дневна во кујна (Ај ма не туку се мувај од овој у оној ќош, земи нешто работи).
Врв на глупост според мене! ..ама па неизбежно сите го практикуваме... а и ниедна веза не може да почне без претходно мување...
Od ova jas sho ke vi go kazham ke skrenite imam 14 god a imam simpatija mislam mozhe da se rechi i dechko znachi preterano go obozavam,fintata e sho ni toj ni jas do sega se nemame smuvano so nikoj\a a i neznajme kako se praj toa...baram mala pomosh i sovet dali treba da go napram to S ://
Нема што да се научи тука.Секој се мува на свој начин и секој знае да се мува.Тоа си доаѓа спонтано и нема зошто да се плашите.Ако и двајцата сакате навистина пробајте и ќе видите дека се ќе си дојде спонтано одеднаш.Ќе видите дека всушност сте знаеле и двајцата.Само храбро и се најубаво