Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што подразбирате под мување?

Дискусија во 'Сингл' започната од kate16, 14 април 2010.

1. sladok-bitola

sladok-bitola Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    46
    мување епа тоа тие вака се лапаш се допирате се задоволувате имате секс а уствари сето тоа е скришно без да знае никој. е тоа е мување.

2. MorganMonroe

MorganMonroe Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2013
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    42
    мување според мене значи една вечер освен кога си за викенд надвор од дома или на одмор у странство, тогаш може и да се продолжи периодот :D

3. Logic

Logic Активен член

Се зачлени на:
    3 мај 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    4
    според мене мување значи за една вечер да се смуваш со некој колку да не ти е досадно,а за некој да си направи поголема бројка .... :D

4. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    244
    Па според мене мување е да имате секс,да се лапате ова она,но не во јавност никој да не знае/гледа.И да ви кажам право тоа ми е една многу глупава работа.Па или оди со него како што треба или па не се гледај веќе.Обично ова го прават машките и доаѓа како еден вид понижување за женското. :?:

5. Jean-Baptiste

Jean-Baptiste Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    2.867
    Да нема чуства и обврски попрцизно од ова не можев.

На Ilinaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Без чувства.
    Без емоции.
    Само мување! :)

7. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Мување за мене се две муви кој се смувале. :D

На Lolo5 и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  8. Monique995

Monique995 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    201
    Па овака некако.. Ми се свиѓаш.. ти се свиѓам.. се договарате "да идете на кафе" али онака, знаете дека ништо нема да се деси од кафето. Пратите муабет. Ви се доближува до фаца, и у последен момент сфаќаш дека треба дас е бацуваш :D .. што се дешава понатаму и до кој степен ќе иде е индивидуално прашање. дали ќе биде френч кис или ќе биде да не речам лигавење, дали ќе се фаќаш/драпаш или што ти ја знам, највише улога играат чувствата што ќе те понесат во тој момент.

П.С. обично ова мувањево при трезвена состојба најчесто преминува во следно видување или евентуално врска.

9. yuiop

yuiop Нов член

Се зачлени на:
    23 мај 2013
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    32
    Глуп израз за сатисфакција на една несозреана личност.................

10. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Да бидеш со некој само да си ги задоволиш потребите, без притоа да имаш никакви чувства за него..

На narcis98 и yuiop им се допаѓа ова.
  11. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.622
    Допаѓања:
    9.029
    мување,т.ест без обврски,без емоции,чисто лапање потискување или секс -и потоа секој на своја страна
    глупост е ама тоа е тоа :D

12. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.617
    Гледање од време на време , без обврски , или пак нешто што се случува само на една вечер без никакви обврски исто така и што е најважно во двата случаја без емоции , според мене не е глупост и е еден начин на забава ... мислам не можеш во секој период во животот да бидеш вљубен , некогаш ти треба и разонода , а и тие што се од тешко заљублива природа значи ли дека треба да бидат сами , само затоа што немаат никакви емоции кон никого ?

На Amelia и chiquita им се допаѓа ова.
  13. Sardinija21

Sardinija21 Нов член

Се зачлени на:
    10 април 2013
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    98
    Според мене и како тоа јас го разирам, мување е бакнување со некоја особа со која не си во врска, под бакнување подразбирам лапање, а не другарско бакнување и евентуално може да фклучува и допирање на интимните делови на телата или популарно наречено драпање. Според мене мувањето нетреба да содржи ниту орален ниту било каков секс. Инаку не ги осудувам оние кои се муваат бидејки и јас интензивно го практикував мувањето особено во средношколските денови кога сите ние сакаме да се покажеме дека по нас трчаат многу машки. Додека сега речиси и да не практикувам мување бидејки тоа не ми прилега на годините.

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Gentleman..D

Gentleman..D Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    44
    токму така ;)

15. The.king

The.king Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2013
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    138
    излегување со машко без обврска онака само на бакнување

16. Liebe.Love

Liebe.Love Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2011
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    24
    ДА, имам 17 години и сеуште не знам што треба да правам ЈАС кога треба да се смувам со некого..до сега двајца од прилика пробаа да ме смуваат а јас ко здрвена стоев и се тргав настрана..help please? :o

17. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Кога на некого му е досадно, си бара забава, сака да си ги задоволи хормоните, го наоѓа првиот таков со истите потреби и ооп мување. Без никакви обврски, после тоа секој по својот пат. Според мене глупост која мислам дека никогаш нема да ја направам.

На ljubovche му/ѝ се допаѓа ова.
  18. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    1.337
    Допаѓања:
    10.770
    Според мене мување е бакнување т.е лапање со дечко со кој не си во врска, онака за една вечер. Или се гледате некое време, излегувате но сето тоа е без обврски. До кога оди оди, па потоа и другари може да си бидете. Барем јас со сите мувачи сега си комуницирам, си правам муабет како ништо и да не било...

19. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Мување е она In an open relationship и најглупавата работа што постои. Според америка, дејт на по курвински начин,се додека не дојде до In a relationship.

На bobmarli и ljubovche им се допаѓа ова.
  20. ljubovche

ljubovche Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2013
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    68
    Лапање за една вечер или од време на време. Веза без обавеза. Глупости.

На narcis98 му/ѝ се допаѓа ова.