мување епа тоа тие вака се лапаш се допирате се задоволувате имате секс а уствари сето тоа е скришно без да знае никој. е тоа е мување.
мување според мене значи една вечер освен кога си за викенд надвор од дома или на одмор у странство, тогаш може и да се продолжи периодот
според мене мување значи за една вечер да се смуваш со некој колку да не ти е досадно,а за некој да си направи поголема бројка ....
Па според мене мување е да имате секс,да се лапате ова она,но не во јавност никој да не знае/гледа.И да ви кажам право тоа ми е една многу глупава работа.Па или оди со него како што треба или па не се гледај веќе.Обично ова го прават машките и доаѓа како еден вид понижување за женското.
Па овака некако.. Ми се свиѓаш.. ти се свиѓам.. се договарате "да идете на кафе" али онака, знаете дека ништо нема да се деси од кафето. Пратите муабет. Ви се доближува до фаца, и у последен момент сфаќаш дека треба дас е бацуваш .. што се дешава понатаму и до кој степен ќе иде е индивидуално прашање. дали ќе биде френч кис или ќе биде да не речам лигавење, дали ќе се фаќаш/драпаш или што ти ја знам, највише улога играат чувствата што ќе те понесат во тој момент. П.С. обично ова мувањево при трезвена состојба најчесто преминува во следно видување или евентуално врска.
мување,т.ест без обврски,без емоции,чисто лапање потискување или секс -и потоа секој на своја страна глупост е ама тоа е тоа
Гледање од време на време , без обврски , или пак нешто што се случува само на една вечер без никакви обврски исто така и што е најважно во двата случаја без емоции , според мене не е глупост и е еден начин на забава ... мислам не можеш во секој период во животот да бидеш вљубен , некогаш ти треба и разонода , а и тие што се од тешко заљублива природа значи ли дека треба да бидат сами , само затоа што немаат никакви емоции кон никого ?
Според мене и како тоа јас го разирам, мување е бакнување со некоја особа со која не си во врска, под бакнување подразбирам лапање, а не другарско бакнување и евентуално може да фклучува и допирање на интимните делови на телата или популарно наречено драпање. Според мене мувањето нетреба да содржи ниту орален ниту било каков секс. Инаку не ги осудувам оние кои се муваат бидејки и јас интензивно го практикував мувањето особено во средношколските денови кога сите ние сакаме да се покажеме дека по нас трчаат многу машки. Додека сега речиси и да не практикувам мување бидејки тоа не ми прилега на годините.
ДА, имам 17 години и сеуште не знам што треба да правам ЈАС кога треба да се смувам со некого..до сега двајца од прилика пробаа да ме смуваат а јас ко здрвена стоев и се тргав настрана..help please?
Кога на некого му е досадно, си бара забава, сака да си ги задоволи хормоните, го наоѓа првиот таков со истите потреби и ооп мување. Без никакви обврски, после тоа секој по својот пат. Според мене глупост која мислам дека никогаш нема да ја направам.
Според мене мување е бакнување т.е лапање со дечко со кој не си во врска, онака за една вечер. Или се гледате некое време, излегувате но сето тоа е без обврски. До кога оди оди, па потоа и другари може да си бидете. Барем јас со сите мувачи сега си комуницирам, си правам муабет како ништо и да не било...
Мување е она In an open relationship и најглупавата работа што постои. Според америка, дејт на по курвински начин,се додека не дојде до In a relationship.