Кај има пишано правило како да изгледа жената? Candice е прекрасна, но не и дефиниција.Што со тие што се 1.50 тогаш ким кардашијан ќе има биди дефиниција за убавина? Денес дојде времето кога слабите девојки држат диети, а тие со г'з од 3 хектари јадат за да личат како кардашијан хаха. Убаво тело може да има секоја девојка, без разлика на височината, дебелината, само треба на работина себе за да го извлечи најдоброто. Тогаш ќе има убаво тело, без разлика на вкусовите.
Според мене секој кој што се труди можи да го добие резултатот кој го посакува...Сепак,не е се до извајаноста и цврстината...Негуваното тело е за мене поубо одколку ко ке видам некоја слаба згодна висока девојка ко ке се сврти целулит на нејзе дупки дупки...Никој од нас не се смета за совршен но кога е до мене јас сакам цврсто атлетско тело и поголемо газе и ете се трудам за то да го постигнам...
под убаво тело не замислувам штеки за билјард... средно долги нозе(не преслаби), мало половинче,средни накај големки гради, добро поставени раменици.. и тоа е тоа
Негувана кожа, негувани стапала, средени нокти, минимална шминка, здрава коса, природен тен,здрави заби, е тоа јас го подразбирам под зборовите убаво тело. Не ставам никаква граница во висина и тежина зошто секое тело си има различна конструкција, со здрава исхрана, вежба и секако желба за успех секој може да постигне да има убаво и здраво тело.
Тенки нозе , рамен стомак , затегнати раце ( да не виси кожа како кај бабите ) тенка половина , убава става на грбот .... тоа
Пред се најубаво е тоа тело што е чисто (редовно туширање),средено (избричена/издепилирана под пазувите,нозете,рацете..),па потоа се останото.Што ако е слаба,згодна,долги нозе,задник,се се совршено,ако не е негувано телото и ако непријатно мириса?!
http://www.femina.mk/out/?id=a0e389f8a2 ... edalo-foto е ај да ве видам најдете и замерка... девојкава е тооооп незнам како само успеваат да направат толкаво струкче и огромни гради и задник.мислите дека со вежби е можно?