Убаво тело е тело во кое се инвестира многу труд, работиш на него 24h, го негуваш најпрвин внатрешно почнувајки од добар сон, внесување избалснсирсна исхрана здрава исхрана, спортување, дишење чист воздух барем еднаш во неделно ако си од СК или од останатите презагадени градови, детоксификација, умерено спортување... Кога е телото здраво и послушно обликот е 50% среден, останатите 50% се генетика (неможе сите да бидат со идеален задник, големи гради долги правилни нозе, прави нозе, идеално распоредени нозе, раце, труп, глава, широки раменици кај мажите и пенис од 25см), шминка, фризура, став, носење на телото... Е тоа е за мене убаво и послушно тело
За машко конкретно, згодно, извајано тело со мускули, без љубовен тепих, и мноогу тетоважи За жени, шо знам, зависи од градба.Не можам да кажам да има газ и цицки големи, ако е слаба ко стапче и не ѝ стојат. Еве пример Бијонсе ми има убави тело, Кендал Џенер, Џеј Ло
Убаво тело е затегнато тело, да се познаваат мускули и сето то, било кај машки или кај женски.Мене ми е тоа убаво. Убаво негувана кожа, без целулит, мазна, мека. Големина на гради и задник не знам, зависи од градбата.
Здраво тело пред се . Кога сме кај обликот , песочен часовник форма ми е најубав облик ( бидејќи и самата го имам ) но не со претенок струк , на пример телото на Бијонсе ми е некоја идеална фигура можеби . Е сега , дали моментално го поседувам тоа тело , после 3 деца , не . Но имам зацртано цел да го средам тоа .
Некоја нормална висина од 175 цм, убаво заоблен задник во рамките на складноста на телото, 36 гради прслук, тенки прсти на раце, убав издолжен врат. Генерално да е складно.
Daj kazi mi sto da pravam i jas sum slaba i mnogu mie neubo kako se custvuvas taka ti i tie gajle. Jas mnogu gledam drugite so mislat za mene mnogu znaci neznam kako da se odviknam. I ko ke vidam vo grad devojki ubavi polnicki mnogu mie neubo
За мене како жена, најубави ми се оние жени со облини, што кога ќе влезат во соба сите ќе се завртат по нив. За мене се ова убави тела: Секое различно, секое со своја убавина.. Во светот се оди кон прифаќање на различности во тело, во изглед, во религија, во сексуална оринетација во се, ама кај нас лупаме тема на фемна Што подразбирате под убаво тело, и истата е полна со натртени газови, со операции правени, едитирани во фотошоп...