Песочен часовник. Ме мрзи слики да барам, но жена која нема колк и струкче тенко за мене не е убаво градена. Градите не ми играат голема улога, денес има секакви градници, па и поубаво помали гради него големи. Па и облини мене ми се фини за око, не сакам некоја ептен сукча. Не сакам мускулесто тело, па оние што претеруваат со вежбањето ми се грди.
Каде и се цицките на оваа? Мислам,немам ништо против женските со помали гради ама никако не ми оди,убаво тело - жена без цицки.Не Кога бев многу слаба,бев рамна ко даска од напред,единствена малце поголема кривина на мене беше газето.Колку и да ми е мачно што си пуштив стомаче,им се радувам на цицињава пу,пу,пу да не ги урочам Неможам да го најдам балансот,за моето тело,значи или сум многу слаба или сум со облини.Облини не сакам нешто многу да бидат изразени,на пример г'зот на мадам Кардашијан ми е мене не убав,да не речам сега,ама морам,одвратен Обожавам да гледам девојки со долги нозе,каков сексипил И никако коски,имав излезени коски и воопшто не се чувствував секси... Тоа што кажав дека не можам никако да го постигнам т.е според мене како изгледа идеално тело ќе ви покажам преку слики :
Тркалезно бре. Никогаш доста од женава, не можам да ѝ се изнагледам колку е совршена. Цицки налет веќе, сите имаат, али ребра и рамен газ ни у лудило нема да наречам убави.
види ствар на вкус е, а и мене лично екстремните облини веќе не ми се интересни, од сите страни само цицки и газови фрчат. не рамна ко даска, ама еве вака на пример ми е таман.
Може да биде дебело и влакнесто тело...Може да биде витко и слабо...Не е битна формата. Важно е душата да се чувствува убаво во тоа тело.
Чудно ми е што за пример за убаво тело се почесто се земаат манекенките. Па јас да станам само коска и кожа нема шанси !
Здраво и природно, со облини во нормалата. Гради, задник - просечни. Рамен стомак, прави добро оформени нозе. И без бицепси и трицепси..
Kolku licnosti tolku i mislenja na temava... individualno za sekogo ili pak taa sto go ima toa (golemi cicki pr) go forsira kako najdobro, a taa sto go nema toa "ne go saka" kako definicija za ubavo... logicno. Ke izbegnam sablonski odgovor od tipot takvi oblini, vakvi proporcii, to e pak ke recam individualno, ama opsto prifateno e stegnato telo! Bez razlika na oblinite, vo oko mi paga dobro odrzano, zategnato telo... i kraj
За јако тело да има некој според мене прво треба да има стегнат газ то ми е најважно,стомачните не треба да му се познават којзнај колку ама сепак да нема витки онака спратој и нозете да му се стегнати да му се оделва мускулот не ко пудинг да е
ТОП 5 листа со карактеристики кои треба да ги поседуваш за СОВРШЕНО ТЕЛО 1. 90-60-90. 2. Мазна кожа. 3. Затегнати ножни мускули, затегнат задник, мускули на раце... 4. Издепилирани нозе, раце, средени веѓи и надусници, интима и се тоа, без никакви несакани влакна. 5. Висината на телото да биде барем над 175 Според мене ова е совршенството! Легенда: Набројаното во црвена боја не го поседувам, а со зелена го имам колку толку. Бај д веј, ја сум само 14, имам време за облини и за се.
не многу широки раменици, нормални гради- накај мали, форма на песочен часовник, рамно меше, голем затегнат задник, долги и средно слаби нозе, битно без целулит и секако 175 па и више еден пример(само повисока) за женa со перфектни тела, според мене
За мене ова е убаво тело Кога бев средно и јас имав барем рамно стомаче,пак си бев побуцкаста,ама таква си се сакав А пошто сум пониска,неможам да имам вакво убаво тело со долги убави нозе и малце поднапучено газе Можам само да ослабам.А ова е и од гените,така ги направиле Еве,ова според мене е тоа:
Затегнатост на телото, да не се лула ко желе салото т.е. воопшто да го нема! Пристоен стомак, мазна кожа без целулит и стрии Прави нозе, не мора да се којзнае колку долги, битно да и се прави. Да не биде висока ко жирафа, туку со висина која што ќе знае да ја носи без да оди згрбавено. Гради и задник со средна големина. Негувани раце, нозе, деколте..