Ма не се замарам што под венчаницата, и онака сигурно ќе бидеме преуморни за да правиме било што на првата брачна ноќ. А и ме гледал во секакво издание со години, па сега божем ќе му значи долниот веш, како и секогаш едвај би чекал да ми го соблече. Згора на тоа, мислам дека ретко на кое машко му значи долниот веш... јас и танга кога ќе облечам не дека ѝ обрнува внимание, и од неа едвај чека да се ослободи. Секако дека ќе си купам нов и бел долен веш, но тоа ќе биде за мој ќеиф, не дека би се замарала со тоа заради првата брачна ноќ, тоа ми е муабетот.
Се спремав цел месец за на крајот на денот на свадбата да ми дојди менструација на крајот си облеков памбучни гаќи па и така немаше да прајме ништо уморени капнати бевме едвај чекавме да заврши свадбата за да си одиме и да легниме
Mislam nesto komotno da si imam, bez shtipki, korseti I takvi cuda..da vidam rat svadba pa posle mozam da gi oblecam tie ako ne zaspieme odma
Neznam kakvi gajki nosev,verojatno beli bea i tanga,a gradnikot beshe horor ama morase za da ne se gleda:/
Најобични памучни гаќи без раб,пријатни за скоро цел ден да не ми ствараат непријатност.Полиестер не доаѓаше во предвид,не трпам синтетика на мене,особено долен веш.Наместо прслук имав вградено потполнки во самиот фустан,а ни хулакопки не носев-ме чешаат
Јас сакам да си земам корсетче да не ми смета стомакот (кај резот царски уште стои виснато малку) и најверојатно надолу гаќи најобични, кремави без раб, танга не носам, чипка би ме нервирало цел ден