Претпоставуам вложи огромен напор за да го направиш тоа. Значи каква младина имаме тоа е чудо едно, од толку постови никој не рече дека нешто зготнила, исчистила по дома, замесила нешто...... Да не ви се родителите ќе умрете за леб, и да го имате ќе ве мрзи да станаете да си земете. Инаку јас последно што направиве е: Месев пита и правев крофни, додека се печеше тоа исчистив по другите соби, ручавме се истуширав, малку да здивнам пша да га го средам купатилото. И после зошто младиве имале прекумерна тежина или зошто имале хемороиди. Па како да немаат кога газот нон стоп им е залепен за столот, а најголема активност им е мрдање на глувчето.
За жал твоите претпоставки се грешни Тоа го правам без никаков проблем. Многу ме нервираат луѓе со таков коментар како твојот Да не ви се родителите ќе умрете за леб, и да го имате ќе ве мрзи да станаете да си земете. Ако одговараш за себе океј или ако познаваш некоја таква.И што сега со твоето мислење сакаш да кажеш дека си домаќинка и уживаш да работиш ? Па нека прави секој што сака и како му одговара и овде пишува што последно направивте а не раскажете што направивте во текот на денот Извини али ме испровоцита твоето мислење !!!
Како што сум глупичка, зедов и на несакање ја форматирав мемориската картичка И си ги избришав сите можни слики и песни Ајде сега спуштам песни од Јутуб, тоа е дете без памет
само што приметив дека една од новите дуксерки е со дефект п.с. не морате да читате спојлер Спојлер у пичку матер аааааааааааааа оти секогаш мене ми се случуваат вакви работиии