Зависи од моделот.Како што видов од 1500 нагоре,а кожните се поскапи.Погледни на официјалната страна карписа.ит таму има цени,истите се и кај нас. За попусти не знам дали има во моментов,чантата ја купив пред 2 недели.
Нарачка од iherb.com. Кремот од Madre Labs го земав за 10 центи, на промоција. Лаков од Евелин веќе го пробав и дава убав природен сјај.
Долна облека од Сара Фешн, маички и фармерки од Мана ( ги исправ, не ги сликнав). Чаши и подлоги за чаши од Џамбо, козметика и секојдневни влошки од ДМ (ми се допаѓаат како се спакувани и ок се.
@EdnaDevojka21 да се поправам , синоќа ноншалантно одговорив. Сега ми текна што сум напишала. Од котон се фармерките исто Србија. Ама провери и кај нас , треба да ги има. Се извинувам.
Во Соравија веднаш штом влезеш од десна страна има продавница за сакоа и панталони и право од неа ќе ја видиш продавницата, има ранци, вреќи и се што е потребно. Продавницата сите ја викаат ПроСпорт ама не е тоа име. Ранецот е 2250 ама имаш и поголем изгор. Се надевам ме свати