Во една парфимерија во Драчево, ама побарај ги низ Скопје или ако си од друг град. Вака на прст беа пигментирани,вечерва ги пробав и имам слика во соодветна тема. Убави се посебно светлите. 200 денари ги земав јас. Moda chocolate
И беше муабетот за прстенот девојки а не за моите нокти МАКЕДОНСКО размислување се се гледа што не е поубавото.... А што е убаво не се ни приметува.
Kako go napadnavte devojcevo za noktite, toa e licna rabota. Sto vi e na vas gajle kakvi i se?Taa ubavo si pisala deka kupila prstennnnn, a ne nokti? aloooo.... Izvinete na of, no preteruvate.
Koga veke javno pokazuvas sliki ke bides spremen i na kritiki Prljavi i nesredi nokti so ubav prsten mi e isto ko da ti serviraat ubava hrana vo prljav tanjir
Temava e jasna- sto kupivme posledno? A, ne e kritiki i pofalbi. Taa si e vo pravo, si postirala slika korektno nz temata. znaci nema potreba od drugi konentari za necivi nedostatoci- znaci sekoj drug komentar e of i e nadvor od temata i po pravilo treba da e izbrisam. Da ne dolzime , kraj. Ako e nesredena, nejzin problem, sigurno ne vas. Ne ubila cocek de, sekomu se sluciva.
Можела фино лепо да не ги стави ноктите во кадар туку само прстенот и немало да се најде навредена кога веќе ја мрзи да помине со ацетон и да го острани остатокот од лакот. Колку некоја жена да е нашминкана и дотерана со несредени нокти и излупен лак сето тоа паѓа во вода. Затоа доколку таа жена смета дека не може да ги одржува ноктите, тогаш подобро да ги скрати и да не ги лакира воопшто, или да одбере некоја неутрална боја, каде што нема да биде толку воочливо доколку лакот е излупен. Ама овде не станува збор ни за подизлупен лак, туку за насилно лупење со заби, па плус како доказ и убедување за средени нокти се демонстираше слика со дречливи бои на и околу ноктите. Со ваков маникир, не злато, и дијамант да имаше на рака немаше да дојде до израз. Затоа подобро следно во темата нека постира некој ацетон, или пак нека се теши дека овие коментари се бидејќи и љубомориме за прстенот. Да не сум офтопик, денес си ја земав порачката од Авон- путер за после сончање, ноќен третман за стапала со лаванда, и маскара.
Ај не ја тупете работава и не замарајте со критики, какви и се ноктите не е ни твој ни мој проблем. Еднаш и е кажано ете и доволно е.
И како си задоволна ? Од останатите нивни препарати за коса сум презадоволна, но фарбите сеуште не сум им ги пробала
Знам дека така сакаш и не се секирај, не ги сметам твоите мислења за вредни и аргументирани, а тоа значи дека нема потреба да влегувам на тие теми во дискусија со тебе. Но ова не е меѓу мене и тебе, туку што го напнавте девојчето.
Bas!I od site sto go napnaa ti bas mene ignoriranata najde da me citiras Deka neli ne e pomegu mene i tebe
Презадоволна сум, косата не ми ја прават како останатите сува и без сјај бидејќи имаат 2третмана за пред и по фарбање. Плус и убава боја добивам(се фарбам со најсветлата плава), нема да се покаеш ако ја порачаш.