Морам да бидам саркастична… Кад се селјо покундури… Па и акцентот Мх Мх а бе убаини . Лажицата во мед ти падна А? Архитекче со приватна фирма The new story for Cinderella
ne se sekiraj za moj akcent duso i onaka ne mu zbora nemu mk, pa da mi se smee, toj sepak si se smee na ona sto jas go zboram na negov jazik a i jas
Па срамота е да те мрзи да пишуваш културно, тоа е еден од основните етапи во етиката. И темата е што последно си купила, а не што си купила пред 1 век, држи се до тоа.
toa e sto go kupiv posledno, a ne pred eden vek, a ako si zainteresirana mozem i toa da ti go pratam, tuka ke ima i lakovi za nokti i dr preparati, nz samo sto vi e problemot vam sega, i ne sobiram vekovito pa da se falam, da bese za falenje sobite ke gi slikav site
Oh my … I have to follow you А бе душичке, никого не го интерсира овде со кого и како си се омажила. Немаше потреба од фалење. Подобро почни работи за да знаеш да ги вреднуваш парите и да се фалиш со своите. Јаден тој кога ќе сфати каква жена земал. Биди среќна што не те разбира што зборуваш.
sto ne dojde da me zamenis, valjda togas miljarder so tebe ke bese, gledam mn se sekiras, vo sekoj slucaj rabotam kaj nego pribidekji i jas se razbiram od gradezhnishtvo i arhitektura