Погрешно ме протолкува. Маслото си го купив за мене и купив плус подарок за другарка. Па сега да не објавувам што е конкретно, бидејќи е членка тука ќе си го расипам изненадувањето. Патем задоволна си од маслово?
Јас сум многу задоволно од маслово, иако ретко го користев. Сестра ми го потроши и еве ме тера пак да купам.
Јас Трилогија и Страчатела зедов од ова. Готово омилено чоколадо ми е, го сонвав неколку вечери, а го немав ни пробано ама многу забележителна упаковка ми имало секогаш. Патем кога ќе се соберат работи пишувам во темава па ај да почнам: Ова го зедов од Охрид, љубов на прв поглед (ова ќе го слушните поќе пати ... ) И ова ми е најголемата љубов која ја читам од 6то и сега си зедов малку понова книга, зошто другата ми е цела шкртана со маркери и белешки: И овие двете ми се љубов на прв поглед, ги зедов вчера од Теранова: И за да не пишам пак по две недели, мајка ми е Германија па ми пушти слики од то шо ми купила, па ете ги: Овие дефинитивно со душа ги чекам, предобри ми се. ^а овие патиките ќе ги скапам носење за инает на дечко ми оти ич неќи цветно И шо ми остана на листата за купвање е ранец, па ако не најди мама таму зошто рече ќе разгледа, ќе си купам јас од тука, ама ајде то е то шо ќе почека дур да го покажам.