Чорапи од Зелен пазар. Таман да не ме стегаат. Ацетон, прашок за дезинфекција на машина за перење и кожен новчаник за поклон за роденден на либето.
Го заборавив и ова да го ставам го купив во Шатци за 100 денари бидејки малку е ошетено, но мене тоа ништо не ми значи
Гужваното оди правопропорционално со цената, смешна беше иначе. А обувкиве ги меркав уште пред околу 2 месеца. Тогаш штедев и тие не ми влегуваа во кошничката со неопходни ствари. Денеска случајно налетав на нив па дури и на попуст беа.
@joy1 Чизмите се гумени. Ги купив од продавница во ГТЦ лоцирана на страната на Жена парк. Ги има на излогот во две бои, црна и тегет по цена од 700 ден. Истиот модел ги има и високи, но не се удобни. Долго време барав и конечно најдов. Морам да признаам дождливиов ден ми го претворија во сончев затоа што ми беа неопходни.
Нозете ќе ви бидат ладни ако не се обложени внатре така да купете си еден број поголеми за да ги носите со дебели чорапи
Taa posle Egipet sto e? Napred gore imaat nesto ili mi se cini Imam 4 para,ednite duri i so stikla Ama bas sakav klot crni i niski... Fala na info