Денес си купив : Фaрмерки( Zara) , тенко црно проѕирно палтенце ( Terranova) , црна јакна ( Bershka) , градник( Lisca) , блуза ( Bershka)
250 во Космо,пишува за секаков вид кожа,не го суши лицето без сапун,парабени и алкохол.Ако се покаже добар планирам да го земам и млекото или тоникот тие се исто големи мислам 400 мл за 200 денари,ако ги употребува некој нека се јави на рецепција
Млекото го купив пред една недела и сум презадоболна. Вадам шминка со него секој ден и толку е нежно ко бебешко газе ми е лицето после тоа. Предходно со мицералната вода на Балеа жива мака видов, ем не го чистеше убаво лицево ем пржеше ко смрт шминка од очи коа вадев со нејзе. Со млеково не ме пржат очите а притоа со еден туфер ми вади и шминка од очи и шминка на лице. Го зедов од Дм 200 ден што смешна сума за 500мл шише. Топло го препорачувам.
Малце оф топик, но сакам да споделам мислење. Гелот повеќе од месец дена го користам, порано секој ден наутро и навечер. Но, од него лицето почна да ме чеша и често ми се нафрлуваше. Сега го користам понекогаш, ептен кога чувствувам дека имам потреба. Башка, отткако ќе го измиеш убаво лицето со многу малку нанесен гел, кожата е малку затегната. Е сега, тоа е моето искуство, ваше е да пробате ако сакате, можеби за вас ќе биде поинаку.