Бело капутче кратко ауф милина, милина ми стои, за милина ќе се пере на 1 недела Ама пусти мерак за бело И фустанче над колена црно бело со шари, со прихладна должина за да можам и на работа да го носам. Многу сум среќна што почнува да ми се исполнува желбата да одам на работа со сукњи и фустани Потоа чај за слабеење (не дека сакам да ослабнам туку за да чуствувам поголема потреба за посета на тоалетот )
Денеска си купив само козметика и богами убаво си се подновив. Е сега сум со малку прашалници во главата Се што купив ме чинеше околу 2000 денари, па се прашувам да не избрзав малку? Не прошетав и отидов правец во Јуник. Еве што купив па ве молам ако на друго место сево ова е по ефтино да ме упатите во иднина од каде да си купувам козметика. Аура сјајче во туба ме чинеше 180 ден. Гош руменило 465 ден. Гош четка со капаче 490 ден. (Не е баш како оваа на сликата) Оваа Макс фактор пудра ме чинеше 790 ден. Си купив и две маски едната за лице другата за коса по 79 ден. Успеав да ги најдам баш истите маски
еве вакви си купив само срав ми е да не почнат сеа да купуваат повеќето, па да бидеме како дресирани, во мојот град немам забележано дека некој носи, освен продавачката што носеше
Lina24 Јас ги имам Пенти ги имаат нај убавите дезени па затоа повеќе од пола колекција си ја имам во фиока Со здравје да си ги носиш Убави си кој може да им одолее?
Денес си купив едно прекрасно мече кое ми го предложи другарка ми ... а тоа ке има посебно значенје за мене
Панталони, и уште едни панталони. Шарени, весели, прекрасни!! И маичка. И марама со тигарски дезен За крај оброк од Мек.
Путер за тело и едно мини елече со три копченца и врзување позади за дури 200 ден. На концерт ќе го носам, да види и оно свет.