Го меркав истото и јас, некни кога бев во Ск, ама не изразив нешто желба да го купам, па се задоволив со други ситници.
Jas go kupiv vcera ovoj frizider. Uste ne mi e doma, a koga ke pristigne koj znae, nikoj nisto nerece. Vazno mi go naplatija Sega sum vo potraga po sporet.
i kiloti svetlo rozevi od Sara Fashion . *ednata krema vcera e otvorena, da ne pomislite nesto pogresno (zaljubena sum vo kremata ).
@duffi значи ептнен домакински За убаво да ги користиш, најдобар филинг е голтка испиена во кристална чаша.
Денес си направив мал шопинг додека чекав балетот да заврши... Маска за лице со мирис на праска. Испробана , во ред е. Некои за мене нови производи од P2. Подлога за мејкап. ... Инаку Пред касите кај ДМ гледам такви кутиички. Во нив неколку приизводи. Изненадување Кутијава кошташе 5евра. Внатре лабело од Балеа. Маскара ид Есенс. Лак за нокти. (11 €) Две маски за лице Иии спреј за коса Балеа . Се на се . Убави производи. Убаво изненадување Вкупно сите производи чинат околу 19 € . А ја купив 5 € Купив и друга ама ме мрзеше да сликам. Мицерална вода од Гарние. Лабело од Алверде. Од Балеа пена за туширање. За мозолчиња некои ленти. И три стегачиња. Океј е. Првата кутија каде каде боље
ах да и мојата нова оверлук машина за шиење. Едвај ја дочекав . Сега конечно ќе можам да шијам и облека . Материјали се подновив исто