Да, бар мене ми се имаат погодено сите што ги имам од авон. Чиниш парфем имаш ставено. А и не беше скап, на попуст беше 140 денари
Denes go kupiv ovoj sporet so dve relni i 5 ringli. So toa sum zavrsila so cela bela behnika za slednite 15 god.
Па искрено не можам да ти кажам некое мислење дека завчера го купив,не ми е ништо чепнато.Е сега,кармин и маскара имам користено на есте и за маскарата имам 10/10,препреубава,и не само дека е скапа,стварно вреди,кармините им се "путер" исто,а сетов го меркав уште лани,и сега го грабнав само.Кремите незнам колку ке ги искористам дека се за против стареење,а 28 имам и многу затегната кожа. @Mama25 од Швајцарија е купен мила,99 фр(5600ден).Лани го имаше во Шатци парфимериите низ Ск.Позз
Кремите на Есте не доаѓаат со старосни граници, освен некои ретки линии. Таа што ја имаш, конкретно, е за почетни знаци на стареење за сите видови кожа. Анти-ејџинг состојките се кофеин, алги и протеини, плус витамини и антиоксиданси што треба да ја направат кожата свежа и ја поттикнуваат нејзината природна способност да создава колаген. Нема ретинол, Q10 и слични состојки што не се препорачуваат за млада кожа. Така што, мислам дека слободно можеш да ја користиш.