Mama trgna po cigari,se vrati so dzemper za mene Epten mi go pogodila...mesavina konec i ne znam sto.
Се е од Прага. Сефора спремаат изненадувања за утре, па се надевам на дополна во Виена утре. За мене. Поклон за мама и тато и магнетчиња за фрижидер. Чоколади за сите нас и една за поклон.
Обожавам чоколада со ментол,убава ли е оваа на Европа?Последен пат овие ги јадев баш се добро спакувани лапни голтни и за 10 минути ги снема
Ја као врло запознаена со козметикиве сеа се разочарав од себе, за шо се користи кислородов кои се благодетите?
Da,od Lamas e. A slicni, samo so pokrupni monistri,ima i na bit pazar,vo poveke boi.No bidejki jas barav so positni,zatoa tamu go zemav ova.Proveri na bit pazar ke ti se dopadnat mislam i tie.Toa e edna tezga vednas do tezgite kade sto prodavaat tasni i maski za telefon.Karsi zegin mu doaga ,na pocetokot.
@mirandaa Со здравје да си го носиш.Преубаво е. На мене ми се вклопуваше во еден стајлинг со долг црвен фустан,и кога го видов беше баш како што го замислував она што сакам да го ставам во косата.Штета тогаш имаше само едно вакво златно ама немаше шнола.
@wannaBeMomma. Лично јас го земав за акни па ке видиме како ке се покаже..А може да се користи после депилација после бричење изгореници дезинфекција на нозе и обувки со што се отстранува непријатниот мирис..Така ми рекоа во аптека така кажувам..