@Lady Phoenix истото сакав да те прашам , чашата ја даваат во Зегин само или ? Лани таква слочна имав земено сега пак сакам
И јас лани земав од Зегин чаша со два чаја мислам дека беше ама повисока од оваа на Лејди. Сега сакам и ваква да си земам.
Ја зедов во Веро. Во кутија се две пакувања органски чај (нане и планински) и шолјава заедно со нив. 145 денари се' заедно, што е многу ефтино.
@sia.bella da ti kazam deka ja vitkav kosata i mene mi e ok,imas za poveke vidovi na lokni,3 nivoa se,jas plus imam mnogu teska kosa koja ne trpi frizuri, vednas mi se raspagaat.. i pak bi rekla deka solidno mi traese so ova..za miris nema apsolutno nikakov a na naj jakoto vitkav.mene mi e ok za tie pari..
od duki daso city mall, na pola cena bea 295 denari, mislam deka samo tuka ima popust, vo duki daso vo vero jumbo nemase.
Zenska od kade ja zede cetkata za lice? Samo sto sakav da postiram slika da prasam od kade mozam da ja kupam ili poracam?
Ми стигна пелерината. Со оглед на тоа што димензиите меѓу M и L беа ептен блиски земав L за секој случај, сеа глеам дека дури и М би ми била голема.. а време неам за да чекам замени.. Често нарачувам онлајн, ова ми е прва утка.
Гифт сет со пет гела за туширање(gingerbread, chocolate&orange, cookies&vanilla, bubblegum, bubble cola), подарок од мене за мене лично