А баш ми требаат и мене за четврток. Лани ми беа искипрени, сега се мислам што да ставам. На ум сум да купам исти. Во сет ли ги зема? Кај нас ги продаваат одделно.
Еееее ништо тогаш. Да, да во сет 3 се, во Вицко. Ја додуша барав крем пошо тие највеќе ми одговараа а сеа ради црвениве морав да праам и други комбинации на црвено. Ама рекоа ќе донесат други бои и дизајни наредна недела, а ја неам време да чекам, па одма договорив со тетка ми, ако најдам боја шо поише ми одговара овие идат кај неа. Мислам дека Вицко горе-долу има во секој град. А има и избор може ќе ти се допаднат и други. Искрено тешки се, гломазни и навистина елегантно изгледаат, со оглед на тоа колку набиваат цени кај нас, мислам дека 900 денари е ок цена за нив.
Кремаста боја и во други бои има во Вицко на Пластичарска и во Стара Чаршија од десната страна спроти Буши за фустани мислам дека се 950 денари
Фала многу на информација Захра, ама јас не сум од Скопје.. а пат не ме носи натака до почеток на Февруари..
Во ТАЧ продавницата во Рамстор и Сити мол ги има. Има и други едни поголеми, многу поубави Околу 300-350 ден се мислам..
Последно влегов во МЕГА ФЕШН и начекав едно чудо облека на 70 % попуст..... Искрено се изнакупив прилично многу работи....... Појдете може ќе најдете некое парче
Elimkd,blagodaram,cantata mi e od italijanskiot pimkie,sega ima popusti i okolu 20 evra bese,taka nesto..