Приметив дека тоа се дешава, и мислев дека е до мојава уста. Ама проба и мајка ми - иста песна. Мене не ми е многу за излегување, повеќе за cosplay или нешто такво, ама да, се согласувам дека на тој мазниот дел од устата не се задржува. Ќе му најдам некое чаре, ќе ти пишам
Gi imam i dvata i mozam da ti kazam deka ljiljakoviot e preubav, ne ja susi mn ustata, dolgotraen i ubavo bledee i skroz razlicen od crniot. Upotrebata na crniot mi e odkoga ke stavam od ljiljakoviot na kjosevite stavam od crniot za subtilen ombre efekt i super e!
За еден дечко За мене ^машината утре ќе биде дома и во функција, збогум сушење алишта по соби и радијатори
Да не те разочарувам читав за машинава дека ги пеглала изгужвани. Ама тебе може ќе ти се погоди, со здравје да си ја служиш.
@kala21 Не е за лице Пантексолот, за цело тело се користи. Служи за регенерација на сува и оштетена кожа слободно и на раце нанесувај ја. @JuLleE Бодито розево од каде? Цена ?
Од Стравидариус. Го зедов 13 евра, сега пак го намалиле и е 8 евра. Би требало и у Мк да има попуст. За карминот и јас и го имам љиљаковиот и се брише одма. За 5 мин и го снемува и лошо изгледа.