Еден куп ствари во супер маркет и овие две стварчици и ставам забрана за купување за све, освен кога ке ни стигне Urban Dacay @lovemme од кај ги зема овие? Баш ги гледав клипчињава на инстаграм кај imfashionbabe ама мислам дека рече дека не се уште искочени...
Kebenceto od Struzanka po 190denari Bea(najverojatno nameleni poradi bleda linija na niv, koga dojdov doma vidov), vo Struzanka kade sto bev jas imase samo vakva boja Cizmite - Kronos Shoes (se izvinuvam za lat).
Јас незнам дали има Стружанка во Битола,ама можно е и да не ги има секаде,знам дека некаде имаат нешто,некаде не,ако најдеш Стружанка,прашај си .
Да,убаво мириса.Е сега сеуште се мокри ке видам како ке биде откако ке се исушат.Мириса слично како омекнувачите и во вид на ситни перли е
Ме интересира, оти имам земано од омекнувачите на Denk mit ама мирисот не се задржува на алишта откако ќе ги исушев. Во шишенцето и на мокри алишта супер мирисаат, после аш. Maнијак сум за омекнувачи.
Ја порачав од akcija.mk цената со вклучена достава беше 1.100ден. презадоволна сум, многу лесно се користи и тоа за неколку минути, ја чешлаш косата и тоа е се, искрено не се надевав дека е толку ефикасна, ја препорачувам