Тенка блуза во V израз од Ada Gatti, на попуст за 679 денари и тесни панталони пригодни за носење со долги кошули или туники, како и за со чизми до колена за 990 деанри
На малена тоа карминот 119ка, од кога го меркав Некако тежок ми е на устата и лепи минимално, ама ептен ми се свиѓа бојата и 90 денари е така да ќе му простам
Чизмиве никако не можев двете да ги сликам, не ми де фотогенични па затоа само едната да се гледа убаво
@Sky-butterfly каква е блузата мислам материјалот..Долго време ги меркам но никако да се одлучам..Имам ташни порачувано се океј ама за облека не бев сигурна
Па да ти кажам прв пат порачувам од нив, ми излезе на фб па се загледав и за тие пари супер се! Посебно хеланките ми се допаѓаат. Гледав на блузата декларација, фино обработена, мак.производство, мислам дека е памук со ликра, многу ликра оти е таква уска маица Ама мене ми се бендиса А торбите имаш од нив? Оти гледам имаат и две чанти за 1000 денари
Од овие сега не но имам порачувано од тие помалите кога беа 2 за 899 мислам беа..Супер се навистина ми се допаднаа..Ти благодарам на инфо може и јас ке порачам..
Може е малце скапо ама убаво е да се користи кокосовово масло јас на коса го ставам,многу мека ми ја прави и за сува уста кога немам лабело,иначе се препорачува и за диета ама нема нешто убав вкус,јас сум задоволна
@StormRider да , презадоволна , косата ја прави многу мека ама во никој случај не ја мрси. Го нанесувам маслото на сува коса пред миење и ја замотувам во пешкир и така стои 1 час ова го имав земено околу 340 денари од Биофит аптеката , ама колку и да чини ставаш малку на косата и трае доста време.