Многу се убави, нешто што би носела. Ги гледав и тие на штикличка. Дали имаат специфичен мирис и како е доле леглото на ногата, убаво ли е газењето? Ептен на око ми фаќаат, ама ме премислува цената, да не биде колку ради реда. Везот позади ептен е интересен.
@Bender Rodriguez Логично Чомбе, после ножот, мора нешто со што и да го наостриш Друго од килер едишнот што остана да се докупува? Се надевам не си заборавил жртватата да ја избереш И п.с Каде одиш, шу слики од кафињата твои не ставаш во темата?
И јас бев скептик заради цената, ама ги порачав преку карго бидејќи не сум од Куманово. Еднаш ги облеков удобни се и цврсти ми изгледаат, не мирисаат на кинеско и што е најбитно колку за цената не се како тие од Гари компани како од хартија да се. И една сезона да ги износам се исплаќаат, ама јас си чувам обувки и сигурно повеќе ќе ги износам. За цената квалитетот е таман, дури и предобар.
@Summerlover, serial killer starter-pack. Уште комбе ми фали и спремен сум. Очекувајте слика у темава.
Фустани ( бордо, окер и тегет боја)и сако, на попустмоливче за усни и лак за нокти.Слика нема ме мрзи да сликам и не знам да ги наредам убаво.
Го има кај нас ..... ... на југ Инаку во МК нема никаде Ама повели за друштво, расположена сум да делиме