Kolku pari e lanceto? Znam deka e nekulturno da prasuvam ama samo sakam da napravam sporedba, dali da si kupam od ovde ili da si naracam?
Ова еликсир на младоста ли есе зезам претпоставувам нешто за коса не сум го забележала до сегацена,место на продажба све знаешда не се повторувам
Течен регенератор во спреј, за коса. Од ДМ е, ама немам поим колку го платив, не се сеќавам. Ќе пишам повеќе наскоро, уште е рано за било какво мислење.
Ќе се вмешам за сенките на Револушн.Ги користам веќе месец дена и многу сум задоволна.Убаво се пигментирани и без база и сл.многу ми се трајни.Само мојата е друга палета , Salvation Palette пишува ,внатре има и мат и со светки сенки и мислам дека околу 700 денари ја платив.Но цените на сите тука им се движат ,од 490 до 800-900 мислам...
Да, од Голден Роуз ги земав. Цената беше ако не се лажам околу 390 ден. На тоа дополнително даваат и некој мал попуст доколку имаш ГР картичка која ја даваат ако направиш сметка над 500 ден. Овие се од онаа продавничка што се наоѓа кај бурегџилницата ЛаДелишс до Зегин, Во близина на Соборна. Инаку задоволна сум, супер се. А како што забележувам и доста трајни ќе бидат поради цврстината. Има различни палети и со други комбинации.
I dolna obleka od Sara Fashion. Kremata ja zemav vcera od DM na popust 109denari, staviv vcera i denes, dobra e, lesno ja hidrira kozata i meka e .