Денес го земав од ванила и според мене дефинитивно поубаво ми мириса на јагода Ама не те цитирав за тоа сакав да кажам дека мене ми стоеше доста долго, подолго од обичното лабело. Со здравје да си го користиш, да имаш меки и заводливи усни
На први, измеѓу LTB и Caliope ^^ инаку којзнае чии се ствариве, под нивната залепена етикета имало друга која е сечена, не дека многу ми значи ама Spoiler: Етикета
Со здравје да си го користиш, значи нема да згрешам ако купам и од јагода ? Иначе, супер е, не плашете се за хидратацијата (а, сите рецензии такви ги прочитав за жал, непотребно кренав паника ).
@Bender Rodriguez Е Томиславе, у све те замишљав, само у старки не Ама много ми се свиџаат, бојата ептен ќе ти одговара уз металот Со здравје да си ги носиш
Баш ми текна на тебе кога ја ставав сликава, си викам, сигурно ќе бидеш разочарана што не е уште нешто од сиријал килер едишнот.
@Bender Rodriguez Или уште по крипи, сиријал килер у старки . Подеднакво крипи како смајлито Опак килер ќе бидеш, нема што!
Снеже Велковсе превртев @EMoonlight кај ги зема ракавициве ќе ми одговараат на капутот Све што е добро и ќе се спомне на форумов секундарно му се зголемува продажбатаза лабелото зборам ќе мора да го купам