Е неа и везените кошули ми ги донесоа, ова е најтазе. @ванилала oд бутик Ивери, зборевме за него пред неколку страници.
Јас прва си бев. И си ја утнав кошулката. Мишелке С таман ти е? Или не се сите кошулки ист модел? Чекам да стават нешто пролетно освежувачки. Прават ептен убави комбинации.
Секако, а најјако ќе биде ако се сретнеме некаде сосема непланирано, на пример низ некој мол. Да супер ми е S, @duffi. И стандардните величини им се во ред како за мене.
Таман викам да ги аднам Ивери, го надминале лимитот за friends. Ептен среќничка. Зошто воопшто постои тој лимит на фб Немаат фб страна?
Ева им ја страната Лајкнете. https://www.facebook.com/iveri.mk/ @Mishela ќе си ја пробам пак среќата со нешто друго. Не се откажувам.
Имаат и страна Butik Iveri Biznis Centar. Девојки сепак да ве предупредам многу од работите во дуќанот приметив дека се фалични, имаат настрана раб, од една страна се шиени со црвен од друга со плав конец, а последно си купив кошулка и во дуќанот не приметив дека левата страна однапред бојата на кошулата е неколку нијанси посветла од десната..