Ќе биде можеби смешно прашањево но немам искуство со интернет нарачки. Смеат да ти донесат два броја од некој модел па едниот да го вратат? (пошто бројчето некогаш зависи од моделот нели)
Колку пари и каков е вкусот ? Мишела сукната ја имам во друга боја и преубав е матријалот и многу убаво стои. Само цена ако може да ми кажеш. Сега и ова боја ми се допадна. Мене ова страна многу ми се допаѓа и на секој производ си има цена а не ко другите да ги прашуваш за се едно нешто.
ne, bidejki go prakaat po kargo i ti samo si go podigas od kargoto pri sto odma plakas pa potoa ti ja davaat pratkata.
da, 80 denari do 600 denari, nad 600 se plaka 110. da dopolnam deka kargoto ja odreduva cenata ne butikot
За ова сукна до чантата мислев. @duffi Кај нас во бутик Софија има некои од сукниве а може и други работи ако си заинтересирана и да пробаш. Сите ли кошулки им се по 350 денари ?
Си била ли деновиве да имаат исти кошули или да нарачам од таму ? Многу им се убави кошулите незнам која попрво да ја земам.
Се порачува, копирав од нивната страна на фб Првото плаво вино направено од 100% Шардоне, со азурно сина боја и свеж вкус. Без вештачки бои и конзерванси. Сега достапно за прв пат и во Македонија!! Повеќе информации на: +38972250058 +38970307466 E-маил: pasionbluemk@yahoo.com
Низ продавниците го нема, некои ресторани низ Македонија го нудат https://m.facebook.com/pg/pasionblueMK/posts/?ref=page_internal&mt_nav=1 За подетални информации исконтактирајте ги За безплатно ни баба не му дава на дедо
Ete sme vo Ivery Imaat top garderoba,fini vraboteni i prikladni ceni. Jas ja odbrav suknjata,kosulata i gjemper(trula visna boja).