Со здравје да си ги носите кошулите што сте си ги купиле. Сега ве прочитав дека сте ги порачувале. Истава кошула,во риги со цветот ја видов денес во еден бутик во Буњаковец. Цена не знам,не знам ни дуќанот како се вика,гледа на Партизанска.Поточно мислам дека е на местото на Шевињон,ама не ме фаќајте за збор.
И јас ја видов истата во маалски бутик и беше 700 денари. И оваа си ја нарачав,црвената од Персин за 250 денари.
Јас буквално го користам за се . Се мачкам по тело со него мирисам на баунти чоколадо, на лице пред спиење, на уста место лабело, околу очи, на коса го ставам пред бањање, секое сабајле во уста го држам 10тина мин и после го плукам пошто ги собирало сите токсини. И за готвење може да се користи наместо маслиново или сончогледово масло, може во смутиња да се става, нет гледав видеа дека девојките го користат и наместо пена за бричење и сл. Буквално милион намени има за што ти треба за тоа.
Sopingot e ustvari edinstveniot moment koga zenata ne misli na nisto p.s crnoto e fustance drugoto e tunika denes sabajlecki se osveziv
Продавницата до Пеко на ул Македонија незз како се вика,има машки кошули,одела и слични работи,900 денари. На декларацијата го пишува овој бренд http://www.piccoderbelt.com/ ама детално објаснување ти дадов
А да тркнам до Ивери да прашам нова роба кога ќе стаса па инфо од прва рака. Организирајте се и идете на шопинг. Кафето еве од мене че ви биди
Dobro tecniot korektor na Catrice kade da go najdam? Sekogas koga odam go nema niti gledam testeri od isitot.
Девојки од каде ги купувате Revolution палетиве и која им е цената? Гледам цела Фемина ги има, па и јас да не сум покусо. Исто како со кошулките и суќните од бутикот од Прилеп (му го заборавив името)