@mira.mira ќе го копирам истото од претходната страна - Iveri бутик од Прилеп. Побарај ги на фејсбук. 450ден се сите на сликата што ја ставив и плус достава 100. И да во недела порачав- понеделник ми ја донесоа. @joy1 Џој, се профрцкав низ дома 10тина минути. Мене ми се удобни. Се плашев да не ме сечат напред ама супер се. И стабилни се. Вечерва ќе ги тестирам на терен
Не ми текнува која од феминиките имаше ставено линк од четки за шминка од алиекспрес нарачани,ако може некој линк да ми дадете од квалитетни. Или ако знаете како се движат цените низ битпазар. Извинете за офф топик
Imam predlog da uz slikata da se pishuva cenata i mestoto kaj e kupeno.Bi imale poise informacii i ne bi pishuvale po nekolku pati za isto.
Земјата редовно ја купувам од една земјоделска аптека на битпазар зашто не сум ја нашла на друго место, а најквалитетна е. Кога одиш по внатрешната улица од битпазар, кога ќе ги поминеш сите тезги од лева страна, вртиш лево во уличката и право во чело е аптекава. 70ден е 5 литарска, 100ден е 10 литарска. Има и 20 литарска но не сум прашала за цена зашто сама нема да можам да ја однесам