Tnx Крем накаj сиво, од една продавница карши економското во Кисела Вода. Имаше десетина бои од кои можеби 5-6 светли, на крем, пудер розе и др., обични, лаковани и вакви мат, едваj ce одлучив. 650 денари се.
Балетанкиве од каде се и колку?Имаше тегет? П.С.Имам речиси исти од пред 5-6 год,ама гумени со шарена пуфка.Овие како што гледам се обични
Се надевам, ама не знам навистина, првпат купувам од таму. Вака ок ми делуваат, влошката внатре им е кожна, останува да видам како ќе се покажат.
Балетанките се од Асос,нема тегет ,имаше само црни и крем боја ,а сега гледам црните ги нема во продажба.Овие не се гумени туку пишува 50% кожа што и мислам дека е така,а цена 10 фунти.
Маски за лице, ексфолијант за лице, за тело, сапун, чепкалки, есенцијални масла од лаванда и чаено дрво, гел за туширање, гел и тоник за лице, ту(п)фери (?!) и најважното, B&B викенд во едно од најубавите европски селца.
Дека е тука најактивна темава да ве прашам во врска со ташните од Macedonian Bags. Имам купено неколку од таму и за таа цена се повеќе од одлични амаа кога одам во продавници конкретно низ City Mall секогаш свири алармот и кога влегувам и кога изгледувам неколку пати се имам посрамотено уште при влегување да ми дојде обезбедување. И имам 5 ташни од кои 3 свират на аларми е сега сакав да ве прашам дали само кај мене или и на вас ви се случува?
Замоли некој во продавниците да ја стави на лентата и да ја демагнетизира. Сигурно има некаде низ ташната од оние малите лепенки/етикети. Мене ми се има случено со друг производ и во страдивариус ми учинија