Ne samo taa ne sviri drugite svirat i to sekade koga pobaraa da ja proverat cantata ke si umrev od stram I posle uste pred da vlezam im Kazuvav sto e rabotata za da ne me brkaat niz cel city mall....
Хахаха, и мене така ми се случуваше со една ташна од Bershka. Како што ти кажа kukla21, замоли ги да ја демагнетизираат, ама по 2-3 месеци пак ќе ти свири
Роуз, провери внатре има како мало, бело, правоаголно, пластифицирано делче, пробај исечи го со ножици, или ако е недостапно така, свиткај го убаво. Не знам за тие ташни конкретно, мене вака ми се случуваше со сите од Манго, па една од продавачките на каса ми посочи за ова. Насекаде ми свиреше аларм, сите се вртат, бруки.
Мене ова ми се случува со новчаник од Страдивариус, два пати веќе го носам да го демагнетизираат,ама најверојатно од картичките се полни некако и после некое време пак свири. Мислев некако да го рашијам за да го извадам алармот,ама најверојатно ќе го уништам. Па затоа не го ни носам, го имам окркано срамот да отварам ташна заради него.
Истово и мене ми се случува со новчаник од страдивариус. Брука жива сум по дуќани, само свири па сега избегнувам да го носам. А толку си го сакам
@Avokado извини што се вметнав, баш сега гледав и јас да си нарачам, погоре пиша членката веројатно не си прочитала https://m.facebook.com/Bags-Shop-Macedonia-785928701454130/ Чантата со боја на пудра е прекрасна