Foundation“. Првата книга од Sci-Fi трилогијата на Isaac Asimov. Имаше попуст во Академска книга, па си реков „зошто да не“. Љубител сум на овој жанр, посебно Robot серијалот.
Од маркет го зедов Слатко е за јадење со еурокрем во обланда и лешници одозгора Љубов на прв поглед е,подобро нешто немам пробано
Kolku so znam gi nema vo mk.Uff gi ubivav od jadenje vo germanija.Tipicni bombici se samo preterano vkusni.Gi ima so dva vkusa
Грчката страна за Боди шоп е www.thebodyshop.gr ама во Мк не праќаат. Инаку се согласувам со тебе дека на Боди шоп производите се подобри од на Викторија сикрет. јас да ти кажам од путерите за тело земам помала количина од 50мл за да ги потрошам и побрзо и се здосадува и еден ист мирис цело време да користиш, па сега најдов со мирисите моринга, од ружи и шеа од по 50мл за 18 евра а обичното големо пакување е 250мл.
И јас купив од мафиниве, сон се! #купетесиситесезаџабе #само33денари #безматењеипечењедома #најбрзоавкусно 
Многу ми е страв да не останам без дезодоранс,морам секогаш да имам во ташна,дома,некогаш и во шкаф на работаболештина. Кога се фали нешто се кажува и кај го имаКажете веднаш од каде мафините