@wannaBeMomma Јас ја користам, за најмека и најубава коса, пред да се миеш стави од маскава да ти постои 20-30 минути па измиј со шампон. Шампонот масирај го само во корените, надоле не. Сподели впечатоци кога ќе ја пробаш
Ја имам мултивитаминската,ја омекнува косата премногу и лесна е за расчешлување.За тие пари мислам дека подобра нема на пазаротне се сеќавам кога ми е купена уште имамне сакам производи во големи пакувања па да ги употребувам 6 месецизабележа дали ја има истава ама со биотин?
Imase kaviar i keratin. A od ovaa nemase. Ke vidime kakva ke ispadne zosto e preevtina Tamu mi mirisase preubavo doma koga ja mirsnav mi mirisase na mm dezodoransot
Остај мирисот важен е ефектот врз косатасериозно мислам дека ќе ти се допаднедосега никој не ми се пожалил, јас ја препорачувам
Јас имам шампон кератин и многу убаво ја прави косата башка ме спаси од првот. Другарками ја има маската со кератин и таа ми ја има пофалено.
@Kitten и јас ги чекав месец дена, исто порачани се онлајн само не ја правев порачката јас туку од една жена ја порачав а она од каде ги порачуваше појма немам а не ни прашав. п.с. нашите стигнаа па сега им се радуваме